Het creatieve crossoverfestival biedt in 2018 een driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse Costa. Met een breed scala aan muziekstijlen, creatieve uitspattingen, de beste (inter)nationale acts en de gezelligste festivalcamping van Nederland. Hier moet je bij zijn!

ALLE MUZIEKGENRES VERTEGENWOORDIGD
Overweldigende stages, intieme danshoekjes en alles daar tussenin. Het muziekaanbod is dit jaar breder dan ooit; van energieke Hip Hop tot obscure Techno, van vrolijke feestmuziek tot beukende Hardstyle en van 90’s tot verrassende live-acts en House. City of Dance programmeert dit jaar twee dagen lang maar liefst zeven podia.

Dit zijn alvast de eerste namen die op het festival gaan rocken:

KRISS KROSS AMSTERDAM / PARTYSQUAD / KRAANTJE PAPPIE LIVE / DYNA / MR POLSKA / RAN-D / B-FRONT / MENTAL THEO / MARK WITH K / JOHNNY 500 / DARKRAVER & OUTSIDERS / DEF RHYMZ / D-RASHID / ERIK E / VATO GONZALES & MC TJEN / LUCIEN FOORT / BILLY THE KIT / LA FUENTE / GREGOR SALTO / BENNY RODRIQUES / JODY BERNAL / SBMG / EGBERT LIVE / BIZZEY

Meer info over de line-up: www.cityofdancefestival.nl/line-up.

VEEL AANDACHT VOOR KUNST EN CULTUUR
Ook dit jaar staat er weer een bomvol programma vol creativiteit, spetterende shows en intieme hoekjes klaar voor de ultieme festival beleving.

Je kijkt je ogen uit met al het straattheater, entertainment, kunst, workshops en gekkigheden.

CAMPING DAGVERBLIJF
Opzoek naar een weekendje weg met je vrienden? Een minivakantie? Of gewoon er even tussenuit met je lover? STOP LOOKING! City of Dance is een van de meest gezellige festivals van Nederland met een festival camping, welke misschien nog gezelliger is dan het festival zelf!
Op de Camping Dagverblijf wordt je festival bezoek een echte minivakantie! Met alle gezelligheid en heel veel activiteiten hoef je je geen minuut te vervelen!
Samen met je festivalbuddy’s kun je je onderdompelen in de fantastische sfeer die kenmerkend is voor de City of Dance. Naast alle voorzieningen die je van een goede festivalcamping mag verwachten, waaronder schone douches, food en drinks, heeft Dagverblijf 2018 vele toffe extra’s.

Een kleine greep uit al het leuks: Gamehal / morning Workout / Karaoke / Speelkwartier / Muzikale Wake up call / Lounge / Ping pong area en nog veel meer! Info: www.cityofdancefestival.nl/camping.

Pendelbus
Kom je met de trein of heb je geen zin om naar het festival te lopen? Geen zorgen. Er rijden vanaf station Middelburg genoeg pendelbussen, welke jou vlak voor de deur van het festival af kunnen zetten en weer terug kunnen brengen.

Tickets zijn in de pendelbus te verkrijgen. Let op: je kan alleen contant betalen.

TIJDEN:
Festivalterrein Oude Veerseweg:
Vrijdag 13 juli Free Friday: 16:00u – 23:00 (alle leeftijden)
Vrijdag 13 juli opening camping: 16:00 (18 +)

Zaterdag 15 juli: 14:00u – 00:00u (17+)
Zondag 16 juli: 14:00u – 23:00u (17+)

TICKETS
Tickets bestel je online via http://www.cityofdancefestival.nl/tickets .
Ook verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland.

Het programma van het Free Festival vrijdag 13 juli is gratis.