Voor het eerst in de lange geschiedenis van Amsterdam fungeert het Centraal Station als podium voor elektronische muziek met een speciaal optreden door de Zwitserse DJ act Adriatique. Het duo uit Zürich tovert op 14 april samen met Amsterdamse evenementenorganisatie Audio Obscura de Amstelpassage voor één nacht om tot heuse nachtclub. Tussen 22:00 en 05:00 neemt Adriatique vijf uur voor hun rekening, met als support act Some Chemistry.

Audio Obscura weet al jaren een link te leggen tussen Amsterdam’s meest bijzondere locaties en een breed scala aan artiesten uit elektronische hoek. Amsterdam Centraal is dan ook niet de eerste unieke locatie waar Audio Obscura mee werkt, eerder organiseerde het feesten in Het Concertgebouw, de Fietspassage onder het Rijksmuseum en Muziekgebouw aan ’t IJ.

Adriatique is al jaren een van Zwitserlands belangrijkste artiesten in de wereld van elektronische muziek. Met hun melodieuze en opzwepende muziek wonnen ze de harten van menig internationale grootheid, waaronder Solomun, Sven Väth en Tale of Us. De laatste daarvan zal aankomende vrijdag de nieuwe EP ‘Ray’ van Adriatique uitbrengen op hun gerenommeerde label Afterlife.

Lil’ Club in de Amstelpassage op Amsterdam Centraal Station is een creatieve hotspot en ontmoetingsplek voor Amsterdamse initiatieven, eigentijdse kunstenaars en ondernemerschap.

Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 8 maart om 12:00 via bit.ly/Tix-AO-Central-Station.

Audio Obscura x Adriatique at Central Station
Locatie Lil’ Club, Amstelpassage, Station Amsterdam Centraal Station
Artiesten Adriatique, support: Some Chemistry
Datum zaterdag 14 april 2018
Uren 22:00 – 05:00
http://audio-obscura.com