Heey pssstt.. Heb jij onze volledige Line up al gezien? Of heb je een geheugensteuntje nodig? Vooruit dan maar. Hierbij presenteren wij nogmaals de volledige line up van Supah! Dupah! Eclectic Music Festival met hostingpartners No Diggity en Afrolosjes. Alle grote namen zijn aanwezig, waaronder Lil’ Kleine (Live), Kris Kross Amsterdam, Bizzey, SBMG (Live), Freddy Moreira, The Partysquad, Famke Louise (Live), Johnny 500, Biggi & Elton Jonathan & many more! Scroll snel naar beneden om de gehele line up te zien.

SUPAH! DUPAH!
Supah! Dupah! staat voor de echte feelgood vibes, alle oude & nieuwe hitjes, eclectische sounds tot de hardste R&B beats, gezelligheid, mooie mensen, surprises en lekker onbezorgd losgaan… Iedereen is welkom, zolang je maar kunt dansen, lachen en springen.

Lil Kleine
Kris Kross Amsterdam
Bizzey
Freddy Moreira
SBMG (Live)
Famke Louise (Live)
The Partysquad
Johnny 500
Biggi & Elton Jonathan
Rugged
Dom, Lomp & Famous
Hosted By: John Kho

NO DIGGITY
NO DIGGITY brengt je de lekkerste Hip Hop en R&B classics, NO DIGGITY, NO DOUBT! Dus, houd je van die lekkere old-school Hip-Hop, R&B en Urban beats, dan ben je hier aan het goede adres. Meer hoeven we hier ook niet over te zeggen, want dit ga je zelf meemaken tijdens het festival!

Irwan
George Felix
Orlando
Julian Jermain
Sojuju
Shug La Sheedah
Dynamite
Jmac
Hosted By: Claudio and Mella MM

AFROLOSJES
AFROLOSJES richt zich op een brede selectie van muziek met vooral Afrikaanse invloeden. Van Azonto tot Baila Funk & Afro House. Dus swingen met je hips is gegarandeerd!

Sam Blans
Giordan Chase
Slim Kofi (Live)
Exclu
Badguyz
Angosoundz
Steph Andrew
Owen Densa
Yungalxndr
Rockefellababe
Atti
Joenes
Jean Jeansen
Ricks

Kortom, genoeg muziek om helemaal uit je dak te gaan tijdens Supah! Dupah! Eclectic Music Festival!

Early Bird tickets
De Supah Early Bird tickets waren in een mum van tijd uitverkocht, maar geen stress, de Early Bird tickets zijn verkrijgbaar voor slechts € 19,95 (yes, je leest het goed!). Twijfel dus niet te lang en koop je Early Bird ticket nu voordat ze uitverkocht zijn.

Ga naar www.supah-dupah.nl en haal nu je tickets.