Wàààààt? # Ӂ؈؟ؠ@!~&* ҉ ۞∑ ¥¤Ȫɸ! Nóg meer nieuwe namen voor Paaspop?! Ja.
Maar ook het overweldigende programma van Paaspop raakt een keer vol. En met de vandaag bevestigde namen is dat moment nabij: Amartey & The Band Recraft, Amæzing Snäkes, B-Front, The Brahms, Childsplay, Donnie, Handsome Poets, Heavy Metal Cantus, Jungle By Night, Kinderkoor No Kidding, Suzan & Freek, TenTempiès, Traudes, The Ultimate Guns ‘N Roses Tribute. Komende week worden de allerlaatste namen aan het programma toegevoegd.

Eerder werden onder meer al Anne-Marie, Bastille, BLØF, Broederliefde, BZB, De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Fatboy Slim, Guus Meeuwis, Iggy Pop, Kensington, Lil’ Kleine LIVE, Maan, Nothing But Thieves, Rico & Sticks, Ronnie Flex & Deuxperience, Roxeanne Hazes, The Bloody Beetroots Live, The Wombats, Triggerfinger en Vengaboys aangekondigd.

De ‘℗-Factor’
Alle (inter)nationale acts die naar Paaspop komen voor een show op één van de veertien podia en area’s die het festival rijk is, beschikken over de zogeheten ‘℗-Factor’. Deze variant op de bekende ‘X-Factor’ houdt in dat ze helemaal passen binnen de Paaspop-beleving die het midden houdt tussen Las Vegas, carnaval, de Ramblas in Barcelona, een muziekfestival, De Parade en een food event. Boven op de imposante brug die de camping Paradise City -een sfeervol stadje met een heuse beautysalon, supermarkt, kampvuur en volop entertainment zoals een bioscoop, arcadehal en een silent disco- met het festivalterrein verbindt, is het uitzicht op de skyline van sfeervolle circustenten die allemaal hun eigen karakter en prachtige decors hebben overweldigend.

Overdag is het festival de ultieme plek voor een ontdekkingsreis naar het onverwachte; ’s avonds worden de bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur. Paaspop doet er immers alles aan om zijn bezoekers 72 uur non-stop te vermaken, verbazen en te ontroeren met muziek, theater, stand-up comedy, straatartiesten, cabaret, nachtvariété, absurditeiten en high class entertainment.

Donnie
Dat Paaspop een boontje heeft voor hiphop (en dus ook voor Nederhop) is algemeen bekend. Dus rollen we de rode loper uit voor Donnie. Deze Amsterdamse rapper bracht de laatste drie jaar een imposante reeks singles uit zoals Batras, De Tuinslang en Wubbo Ockels en scoorde dik met zijn remix van VROOM feat. Famke Louise en Joost. De Don van de Nederhop is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste in Nederland, met al twee albums uit, en een derde op komst.

Jungle By Night
Welcome to the jungle. Een even explosieve als onweerstaanbare mix van Afrobeat, Ethio-jazz, funk, dub, hiphop en rock. Dat is wat deze Amsterdammers bieden en wel genadeloos tot het kookpunt en dan erover. Paaspop is natuurlijk op zich al een feest XXL maar als je een party in een party zoekt mag je JBN niet missen. Wie stil kan blijven staan bij een dampende show van deze muzikale bazen kan misschien toch beter na Paaspop even langs de huisarts gaan voor een grondige mentale en fysieke check.

Handsome Poets
De knappe dichters zijn terug. Met de monsterhits Dance (The War is Over) en Sky on Fire werd de Handsome Poets zomaar een van de leukste bands van Nederland. Na een radiostilte van drie jaar hebben ze dit jaar weer een nieuwe EP uitgebracht met heerlijk dansbare indiepop. Wie zei dat poëzie niet leuk, gaat niet langs “Start” maar gaat direct naar de gevangenis.

The Brahms
Indie darlings The Brahms staan in de startblokken voor een totale overheersing van festivalweides. Met hun megahitsingle Gold katapulteerde de band zich naar talloze festivals, naar een aftershow van The Kooks en werden ze ook nog een Serious Talent bij 3FM. Hun debuutalbum ‘Me And My Damn Dreams’ is nog vers van de studio. Check de nieuwe nummers want ze zullen gegarandeerd in je hoofd blijven rondspoken.

Tickets (prijzen exclusief servicekosten)
Onderstaande tickets zijn zowel online als bij de bekende voorverkoopadressen te koop.

Vrijdag €59,-
Zaterdag €69,-
Zondag €69,-
Zaterdag + Zondag €99,-
Combi 3 dagen € 119,-
Campingticket €25,-

Onderstaande tickets zijn alleen online te koop:
Young & Free (E-tickets ) €85,-
Young & Free + camping (E-tickets ) €95,-

Overige tickets:
Pendelbustickets (vanaf Centraal Station Den Bosch) €6,- / €11,- (enkel/retour)
Camper- en caravanticket: €20,- (alleen E-ticket)

De prijzen zijn exclusief €3,95 servicekosten. Alle soorten tickets (dag- en combitickets; campingtickets, hoteldeals, resort tickets etc.), hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Instagram) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.