Op 24 maart organiseert Desperados Sound Stage W.T.F. (Watt The Frequency) een uniek en interactief D.I.Y. muziekexperiment onder begeleiding van DJ KiNK, één van de meest gevraagde elektronische houseproducers van het moment. Voor dit experiment zal DJ KiNK in SugarCity samen met artiesten en creatieven van over de hele wereld een live performance neerzetten die nooit eerder is vertoond. Sound Stage W.T.F. is het vijfde onderdeel van de Release Your Inner Tequila-campagne van Desperados.

Namens Nederland zullen onder andere producer DJ Brooklyn en zangeres Rochelle (o.a. Yellow Claw) meedoen aan dit unieke sound experiment. Hiervoor bouwt Desperados auto’s en andere voorwerpen om tot volwaardige en unieke soundsystemen die in een cirkel worden gezet op het event om zo een full surround sound beleving te geven aan de bezoekers. Als hoogtepunt zal DJ KiNK ter plekke met dit team live een nieuwe track maken en door middel van een volledig interactief D.I.Y-performance samen tot de ultieme partytrack te komen.

De Do It Yourself (D.I.Y) party trend is de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. In Europa en daarbuiten neemt het partypubliek het heft in eigen handen om zelf de ultieme party experience te creëren. Desperados support deze trend en biedt artiesten en creatieven de kans hierin nog verder te experimenteren dan ooit tevoren mogelijk was.

Wil jij hierbij zijn om dit spektakel live te aanschouwen? Geef je op via [email protected] en wie weet kan jij er zaterdag 24 maart bij zijn met een vriend of vriendin.