Het “Hidden Garden Festival” strijkt op 18 augustus weer neer in het Philips de Jongh Wandelpark in Eindhoven. Daar wacht het festival een warm onthaal want terwijl de de line-up vandaag bekend wordt gemaakt is bijna de helft van alle kaarten inmiddels al verkocht.

Line-up:
Eén naam die direct in het oog springt is die van Darren Emerson, mede-oprichter en 10 jaar lang lid van de legendarische formatie “Underworld” die in de jaren ‘90 wereldwijd doorbrak met de hit “Born Slippy” (o.a. bekend als soundtrack van de film “Trainspotting”).

Op Hidden Garden vormt Emerson, tevens verantwoordelijk voor remixen voor o.a. Depeche Mode, Björk en the Chemical Brothers, met Danny Howells en Dave Seaman de formatie “3D” en samen zullen zij garant staan voor een unieke en extra lange B2B2B sessie.

Zowel Seaman als Howells, die tijdens Festival Ensuite en Extrema Outdoor het Eindhovense publiek al voor zich wist te winnen, beschikken met residenties in clubs als Ministry of Sound en Bedrock, releases op het befaamde label “Global Underground” en remixen voor o.a. Sasha, the Pet Shop Boys en David Bowie over een minstens zo indrukwekkend C.V.

Vanuit Duitsland wordt Butch ingevlogen om zijn Hidden Garden debuut te maken. Deze resident van de Berlijnse Club Watergate staat o.a. bekend om zijn B2B sessies met Solomun, bracht onder de naam “ButRic” diverse EP’s met Ricardo Villalobos uit en beschikt over een lange lijst met releases op o.a. de labels van Seth Troxler en Jamie Jones.

Van eigen bodem zijn het Benny Rodrigues en Michel de Hey (B2B), Joey Daniel en Roger Martinez die op het affiche staan en ook Eelke Kleijn, die het festival vorig jaar op onnavolgbare wijze afsloot, keert dit jaar weer terug.

Extra stage:
Naast de line-up maakt de organisatie tevens bekend dat het terrein een andere indelling krijgt die minstens zo intiem is maar wel ruimte biedt aan een extra area met House als voertaal en o.a. Wouter S. en Chris Stussy op het podium.

Lokaal talent is er in de vorm van Claudio (Suono Culture), Yum Yum Music uit Roermond, Kevin Khan, Elroy Cyrano en Nunezz en Hidden Garden residents STVN en Lemon Aid (B2B) en Ivo Foreal sluiten tot slot de rijen.

Zowel de Blind Bird Tickets als de Phase 1 tickets voor het Hidden Garden Festival zijn inmiddels uitverkocht. Phase 2 tickets zijn voor € 29,50 (ex. Fee) verkrijgbaar via www.hiddengarden.nl.

Hidden Garden Festival
18.08.2018
13:00 tot 23:00
Philips de Jongh Wandelpark, Eindhoven

Line-up:

“The Forest” (Progressive):

– 3D: Darren Emerson, Danny Howells en Dave Seaman (B2B2B)
– Eelke Kleijn
– Roger Martinez
– STVN & Lemon Aid (B2B)

“The Garden“ (Techno):

– Butch
– Benny Rodrigues & Michel de Hey (B2B)
– Joey Daniel
– Ivo Foreal
– Elroy Cyrano

“The Hidden Treehouse” (House):

– Wouter S.
– Chris Stussy
– Claudio
– Kevin Khan
– Nunezz
– Yum Yum Music