elrow, het wereldberoemde entertainmentfestival dat op 8 september haar eerste festivaleditie in Nederland beleeft, geeft op zondag 1 april 2018 mensen de mogelijkheid om twee gratis golden tickets te bemachtigen. Kleurrijke kip Rowsana, de mascotte van het festival, heeft twee mega-eieren verstopt in Amsterdam en de festivalorganisatie roept partygangers op mee te zoeken. De beloning mag er namelijk zijn: de vinder van het elrow-ei vindt heeft een golden ticket in handen, goed voor twee backstagetickets voor het festival, twintig drankmunten én vervoer heen en terug naar het evenement.

Op de elrow-festivalpagina op Facebook worden op 1 april vanaf 10:00 uur diverse hints gepost om de zoektocht naar de elrow-eieren gemakkelijker te maken.

Het golden ticket
De vinder van het elrow-ei en daarmee het golden ticket heeft de beschikking over het volgende:

– Twee backstagetickets
– Twintig drankmunten
– Vervoer heen en terug

Elrow Town Festival 2018
Datum: zaterdag 8 september
Start kaartverkoop: maandag 29 januari
Locatie: NDSM Werf, Amsterdam
Tijden: 12:00 – 23:00h
Thema: Singermorning