De complete line-up voor de derde editie van The Crave Festival is bekend. Het festival breidt dit jaar uit met een openingsavond, twee afterparties en een closingevent aan het Scheveningse strand. The Crave brengt wederom het beste van elektronische muziek – samen met Pip Den Haag, Het Magazijn, Whoosah Beachclub, Ransom Note, Killekill, Creme Organization & Intergalactic FM.

Het festival bevestigde eerder al headliners zoals Hessle Audio Trio, Egyptian Lover, DJ Stringray en Aurora Halal voor het festival in het Zuiderpark in Den Haag, dat 2 juni plaats vindt. Cultlegendes Unit Moebius en Rude66 openen het festival weekend met een live performance in Het Magazijn, waar 1 juni een ode aan de West Coast Sound wordt gegeven in samenwerking met Londens platform Ransom Note, op vrijdag 1 juni. Identified Patient en Stevie Whisper eindigen de nacht met een all night b2b set. Na het Zuiderpark kunnen bezoekers niet op één maar op twee afterparties terecht. Techno-expert Matrixxman neemt Het magazijn voor zijn rekening, naast mad miran en Haagse locals. In PIP Den Haag host Berlijns label Killekill een van de drie zalen, met Alienata, DJ Flush en Lenson. De bunkerzaal staat in het teken van electro met het duo Legs on Fire, Lake Haze en een live set van Cultuurschok. Skee Mask komt mee vanaf het festival en verzorgt met Van Anh de barzaal. Het festivalgeweld wordt afgesloten met een magische avond aan het stand met een all-nighter van Palms Trax in Whoosah Beachclub op zondag 3 juni.

Alle info via www.thecravefestival.nl.