Op maandag 23 april opent karaokebar Duke of Tokyo officieel haar deuren in het centrum van onze hoofdstad. Vanaf vandaag kunnen er reserveringen worden gemaakt voor de acht private karaoke booths. Alle booths hebben een uniek design en zijn geïnspireerd op de meest excentrieke wijken van Tokyo. Heb je geen zin om te zingen? Ook voor een ijskoud Japans biertje of een signature Duke of Tokyo cocktail kun je bij de karaokebar in de Reguliersdwarsstraat 37 terecht.

Alsof je door de smalle en mystieke binnenstraatjes van Tokyo loopt, dat is het gevoel wat de Duke of Tokyo je geeft als je de bar binnenstapt. Het achterste gedeelte van de bar is uitgerust met acht karaoke booths, grenzend aan een Japans-uitziende straat vol lichtborden, posters en opvallende muurschilderingen. De voorkant van de karaokebar is omgetoverd tot een sfeervolle, typisch Japanse bar met gezellige, intieme sta- en zitgedeeltes. In de bar kan je terecht voor Duke of Tokyo’s signature cocktails, classic mixed drinks met een Asian twist en Japanse snacks.

Vorig jaar zomer hebben we met succes een crowdfunding campagne afgerond. Nu, een jaar later, komt de Duke er echt! Ontzettend vet om te zien hoe enthousiast Amsterdam nu al reageert. Facebook berichtjes met vragen over de openingsdatum stromen dagelijks binnen. Wij kunnen niet wachten om iedereen te laten zien waar we de afgelopen maanden keihard aan hebben gewerkt. We zijn er van overtuigd dat we met de opening van de Duke of Tokyo een bijdrage kunnen leveren aan de diversiteit van deze bijzondere en unieke straat.” aldus Has Peters Sengers, mede-eigenaar Duke of Tokyo.

Reserveren
Bij de Duke of Tokyo heb je keuze tussen acht booths van verschillende groottes. De kleinste booth is geschikt voor vier personen, de grootste booth is geschikt voor vijfentwintig personen. De booths worden per twee uur verhuurd. Je betaalt per booth voor het aantal personen waar de booth voor is ontworpen. De prijzen zijn gebaseerd op piek- en daluren en liggen tussen de €10,- en €16,- per persoon per twee uur. Op de website zijn alle prijzen en beschikbare time slots te vinden en kun je een privé karaokebooth reserveren.

Openingstijden
Maandag 17:00 – 01:00
Dinsdag gesloten
Woensdag 17:00 – 01:00
Donderdag 17:00 – 01:00
Vrijdag 17:00 – 03:00
Zaterdag 13:00 – 03:00
Zondag 13:00 – 01:00

Voor meer informatie, reserveringen en de beschikbare time slots kijk op de website van de Duke of Tokyo, www.dukeoftokyo.com.

Adres
karaokebar Duke of Tokyo
Reguliersdwarsstraat 37
1017 BK Amsterdam

Bereikbaarheid
Parkeren kan gemakkelijk bij parkeergarage The Bank (Amstelstraat 12) op 7 minuten loopafstand van de Duke of Tokyo. Kom je met het openbaar vervoer? Pak dan vanaf Amsterdam Centraal Station tram 16 of 24 en stap uit op het Muntplein. Vanaf het Muntplein is het 1 minuut lopen naar de karaokebar.