Radio 538 heeft de line-up voor het grootste Oranjefeest van Nederland aangevuld met nationale en internationale artiesten. Ook Sigala, Jax Jones, Gerard Joling, LNY TNZ, Handsome Poets, Nielson, Hello August, Frans Duijts, Wulf, Rochelle en Vinchenzo staan op 538Koningsdag. Eerder werd bekendgemaakt dat onder anderen Kraantje Pappie, Maan, Chef’Special, Miss Montreal en André Hazes optreden en Armin van Buuren, Hardwell en Kris Kross Amsterdam koninklijke sets draaien. Op vrijdag 27 april kleurt het Chasséveld in Breda voor de vijfde keer oranje en proosten duizenden feestgangers, artiesten en 538-dj’s op de verjaardag van onze koning. Kaarten zijn te koop via 538.nl/koningsdag.

538 viert Koningsdag al jaren groots op het Chasséveld in Breda! Met de toevoeging van de nieuwe namen is de gevarieerde line-up van het grootste Oranjefeest van Nederland bijna compleet. 538Koningsdag is de hele dag live te volgen via Radio 538, TV 538 (Ziggo kanaal 538), 538.nl en de social kanalen.

Line-up 538Koningsdag 2018:

– Armin van Buuren
– Hardwell
– Kris Kross Amsterdam
– Miss Montreal
– Lucas & Steve
– Kraantje Pappie
– Sunnery James & Ryan Marciano
– André Hazes
– Maan
– Chef’Special
– DI-RECT
– Snollebollekes
– Fais
– Sigala
– Jax Jones
– Gerard Joling
– LNY TNZ
– Handsome Poets
– Nielson
– Hello August
– Frans Duijts
– Wulf
– Rochelle
– Vinchenzo

Meer artiesten worden binnenkort bekendgemaakt.

538Koningsdag 2018
Datum: vrijdag 27 april 2018
Locatie: Chasséveld, Breda
Tijd: 12:00 – 22:00 uur
Entrée: € 26,- incl. servicekosten
Meer informatie: 538.nl/koningsdag