Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018 herrijst op recreatiepark Hemelrijk, grenzend aan het water, de elfde editie van FestyLand. De afsluiter van het festivalseizoen zal veel moois presenteren aan pop, rock, dance, sfeer en beleving. Nog nooit maakte de organisatie de eerste namen zo vroeg bekend, maar met trots presenteert FestyLand vandaag Golden Earring, The Wetnecks USA en Kraantje Pappie. De Early Bird kaartverkoop start woensdag 30 mei om 19:00 uur.

Eerste artiesten
De lente is net begonnen, maar de eerste artiesten voor FestyLand zijn al bevestigd. Voor de allereerste keer treedt Golden Earring op in Volkel. De oudste nog bestaande rockband van Nederland en één van de langst bestaande bands ter wereld. Zij behaalde groot internationaal succes met hun hits Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles en zijn nog altijd razend populair. Van Nederland helemaal naar Alabama (USA), want de zeven broers van de band The Wetnecks, staat ook op FestyLand en veroveren op dit moment in een razend tempo Nederland! Deze nieuwe festival-sensatie, speelt bekende hits van toen en nu in een Hilbilly stijl en zet gegarandeerd de boel op de kop! Tot slot staat vriend van de show Kraantje Pappie wederom geprogrammeerd om iedereen te verwelkomen in de feesttent. Hij bestormt op het moment de hitlijsten met Lil Craney, een track die ook een lofzang aan de stad Groningen is.

Start Early Bird voorverkoop
Woensdag 30 mei om 19.00 uur start de Early Bird voorverkoop via www.festyland.nl. Een beperkt aantal combi-tickets en 2-dagen tickets kunnen met €5,- korting worden aangeschaft. Geniet van 2 dagen FestyLand op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018 en Heerlijk Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag 14 oktober. Campingtickets gaan ook meteen in de verkoop en tevens is het mogelijk om alvast tokens te bestellen! Losse dagtickets zijn later verkrijgbaar.