Drie dj-talenten hebben de eer om het grootste open-air dance event van Nederland, The Flying Dutch, te openen. Op 2 juni staan tien van de grootste Nederlandse dj’s – met onder anderen Afrojack, Armin van Buuren en Tiësto – op het podium in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Ieder jaar kiezen grote namen van de line-up talenten uit om de opening van het festival te verzorgen. Dit jaar mochten Armin van Buuren, Tiësto en W&W dit doen. De uitverkorenen zijn Estiva, hij opent in Rotterdam, Ferreck Dawn trapt af in Eindhoven en Mike Williams in Amsterdam.

Tijdens The Flying Dutch komt Nederland samen om het succes van ’s lands grootste exportproduct te vieren. Een dag waarop de grootste Nederlandse dj’s letterlijk een podium krijgen aangereikt en waarop dit jaar voor het eerst ook de Dag van de Nederlandse Dance – in samenwerking met BUMA Music Academy – wordt gevierd. Bij uitstek dé dag om niet alleen de grootste dj’s een podium te bieden, maar juist ook aanstormend Nederlands talent ‘in the picture’ te zetten. Drie talenten uit de regio – waar de events plaatsvinden – mogen dan ook The Flying Dutch openen. Dj Estiva (uit Reeuwijk) opent het festival in Rotterdam, in Eindhoven Ferreck Dawn (uit Veldhoven) en in Amsterdam heeft Mike Williams uit Kortenhoef (bij Hilversum) de eer.

The Flying Dutch
The Flying Dutch is het grootste open air event in Nederland met jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers. Ieder jaar komen tien van de grootste Nederlandse dj’s terug naar huis om samen op het succes van de Nederlandse dancemuziek te vieren. Tijdens dit event worden de dj’s van stad naar stad gevlogen met behulp van helikopters.

Line-up (in alfabetische volgorde):

Afrojack
Armin van Buuren
Don Diablo
Fedde Le grand
Lucas & Steve
R3hab
Sunnery James & Ryan Marciano
Tiësto
W&W

Extra’s

‘I am Hardstyle’ presents Brennan Heart
The Flying Dutch Mixmash met Bizzey, Jebroer en Lil’ Kleine

Talenten:

Estiva (Rotterdam)
Ferreck Dawn (Eindhoven)
Mike Williams (Amsterdam)

Zaterdag 2 juni 2018

The Flying Dutch Park – Amsterdam

E3 Strand Eersel – bij Eindhoven

Ahoy Buiten – Rotterdam


Overige informatie:
Deuren: 11.30 uur Aanvang: 12.00 uur. Einde: 23.00 uur.
Entree: EUR 59,95 (incl. servicekosten).


Ticketsale:
Kaartverkoop via www.theflyingdutch.com.