Mainstage – Gehost door Partyraiser, 1 woord: UPTEMPO!
Als een van de Uptempo Hardcore pioniers heeft Partyraiser een groot aandeel in de hedendaagse hardcore scene. Na een lange periode van afwezigheid, kunnen wij hem nu weer met trots aankondigen!
Dit jaar zal de mainstage in het teken staan van hoge BPM’s en vernietigende kicks.

RGB – Go hard or go home!
RGB staat bekend om de passie voor de muziek, loyaliteit aan de hardcore scene en ongelooflijke energieke evenementen. Vanaf het moment dat RGB een stagehosting deed op Ground Zero is de populariteit alleen maar gegroeid! Wat er automatisch toe geleid heeft, dat ze nu bijna het grootste podium hebben!

Hellbound – Hard as Hell!
Samen met Thunderome is Hellbound HET langslopende hardcore concept. Of je nu de beroemde en beruchte Hellbound evenementen bezocht hebt of niet – het legendarische concept is geroemd en gevreesd door velen. Hellbound staat voor ongepolijst, no nonsene, recht door zee en staat bekend om de early 909 kickdrumsound!
Hardcore zoals het hoort.

Noisekick’s Terrordrang – De snelste stage op het Bussloo terrein!
Na meerdere uitverkochte evenementen het afgelopen jaar, en uitbreidingen naar het buitenland heeft het populairste Terror concept ter wereld alles wat wij zouden wensen.
De Terrordrang stage barstte afgelopen jaar al bijna uit zijn voegen – dit betekende maar 1 ding: Jullie willen meer!
Deze Stage Host is niet voor mietjes!

Rebl City – F*ck genres!
Het concept waarin niks te gek is, het staat voor totale chaos en geen fuck geven om wat dan ook.
Of je nu verdwaalt bent in de bossen of gewoon wat lekkere freestyle vibes nodig hebt – op deze stage kun jij helemaal gek gaan!

PRSPCT – Darkness, Drums and Breaks!
Het experimentele concept dat Industrial Hardcore in de breedste zin vertegenwoordigd, heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de scene!
Deze stage is voor de liefhebbers van Duisternis, Drums en Breaks.
PAS OP – de kicks zijn diep en de snaredrums verwoestend.

Multigroove – Acid, Early Hardstyle en harder!
Neem een reis naar de start van de harddance scene. Met een crossover van early hardstyle, acid invloeden tot en met early hardcore zal deze stage je een nostalgisch gevoel geven
Zonder twijfel is dit een van de Stage Hosts met het meeste karakter!

Tickets:
Regular Ticket a €53,25 (incl fee). Group Tickets [4 pers.] a €200,- (incl fee).