Geen goed feest zonder goede muziek, en in dat laatste kun jij nu zelf de hoofdrol spelen! Desperados zorgt er met de Desperados Play Bottle voor dat jij als partystarter tijdens het drinken van je favoriete drankje je eigen tracks kunt mixen.

Door het speciaal ontworpen Desperados-logo aan de voorkant van het flesje te scannen in Facebook messenger kun je je eigen track bouwen, of via een gedeelde code zelfs samen met vrienden de ultieme mix maken. Met die track maak je ook nog eens kans op exclusieve festivalprijzen deze zomer; zoals een helikoptervlucht boven een festival, VIP en glamping tickets. Met de interactieve fles creëer jij dus samen met jouw ultieme festivaldrankje je eigen Do It Yourself-muziekbeleving.

D.I.Y
Desperados ziet al langer in dat partygangers graag hun eigen feest bouwen en speelt dit daar jaar handig op in met verschillende Do It Yourself initiatieven. Zo organiseerde Desperados in maart samen met de populaire DJ KiNK en een groep artiesten en creatieven van over de hele wereld onder de titel Desperados Sound Stage W.T.F (Watt The Frequency) een live performance met selfmade muziekinstallaties in Amsterdam. Nu volgt ook de limited edition PLAY fles om ook consumenten het heft in eigen handen te laten nemen! Dit is de laatste in een rij van initiaitieven van Desperados om unieke ervaringen rond muziek en party te creëren. Denk aan het vorig jaar georganiseerde Skyfest, s ‘werelds eerste festival in een heteluchtballon. Maar ook Train Trax, een danceparty in een trein in Warschau en Bass Drop, een zero gravity feest boven de Nevada-woestijn.

Desperados Play Bottle
De Play Bottle zit vanaf 1 mei 2018 als limited edition in de Desperados Original sixpack in de supermarkt. Met de code op de verpakking zijn er festivaltickets te winnen voor onder meer Amsterdam Open Air, Down the Rabbit Whole, Awakenings, WE are Electric, Dominator, Lowlands, Decibel Outdoor en Mysteryland. Met de track die je mixt met Desperados PLAY kunnen via de automatische verstuurde code in FB messenger aanvullende prijzen worden gewonnen. Denk aan glamping op Lowlands en We Are Electric, VIP-tickets voor Mysteryland, een helikoptervlucht over Decibel Outdoor en een 5 minuten dj-gig op We are Electric.

Over Desperados
Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld en het ultieme partystarterdrankje voor in clubs, op festivals en op het feestje thuis. Al ruim twintig jaar is Desperados dankzij de evenwichtige combinatie van een volle lager met een boost tequila geliefd onder jongvolwassenen. Desperados is een internationaal succes en wordt verkocht in 84 landen wereldwijd.

Meer info: www.desperados.com.