Na een volledig uitverkochte editie vorig jaar, licht The Ark dit jaar niet één, maar twee keer het anker. Op het cruiseschip, dat vanuit het Spaanse Barcelona een tocht maakt over de Middellandse Zee en onderweg aanmeert in Sète, Ibiza en Palma Mallorca, staat genieten centraal en niet alleen op muzikaal vlak. Terwijl top dj’s de beste beats voorzien om op te dansen, zorgen verschillende ‘guest-chefs’ voor culinaire hoogstandjes.

Zo schotelen de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw en zijn Belgische collega Michaël Vrijmoed je hun beste signature dishes voor, zorgt de hippe Amsterdamse Chin Chin Club ook op het bord voor de juiste mix tussen beats & asian vibes en tovert De Oesterput kraakverse zeevruchten op tafel. Hiervoor brengen ze maar liefst 500 levende kreeften mee aan boord! Net als bij andere cruises zijn lekker eten en drinken ook een must bij The Ark. De hele dag én nacht door geniet je dus van heerlijke maaltijden, snacks en verfrissende drankjes (water en sapjes).

Voor wie het echter nóg ietsje meer mag zijn, kan terecht in één van de vier à la carte restaurants; Izumi, Sabor, Giovanni’s en Chops Gril. Tijdens The Ark worden de keukens van de laatste twee restaurants gedurende enkele dagen overgenomen door Nederlands en Belgisch culinair talent!

Ron Blaauw
Met maar liefst zes trendy horecazaken in Amsterdam en omgeving is sterrenchef en tv-icoon Ron Blaauw gerust een icoon te noemen in eigen land. Speciaal voor The Ark neemt Ron de keukenbrigade van twee van zijn bekendste restaurants mee: Ron Gastrobar Oriental en Ron Gastrobar Indonesia. Met Oriental krijgt de Aziatische keuken een internationale twist, terwijl Ron met Indonesia zijn liefde voor Indonesische gerechten aan boord brengt. Dit laatste doet hij samen met chef-kok Agus Hermawan die werd verkozen tot ambassadeur van de Indonesische keuken in Nederland.

Michaël Vrijmoed
Michaël Vrijmoed was acht jaar lang de rechterhand van Peter Goossens in restaurant Hof van Cleve. Nu heeft hij met Vrijmoed een eigen restaurant in hartje Gent. Amper acht maanden na de opening werd hij beloond met een eerste Michelin-ster en eind vorig jaar kwam daar een tweede ster bij. Het restaurant draagt ook de titel voor “Beste Veggie Menu van de Benelux.”

De Oesterput
Vijf generaties geleden, richtte de familie Devriendt hun restaurant De Oesterput op. Op het menu: de beste visgerechten en zeevruchten. Voor The Ark brengt het restaurant zelfs 500 levende kreeften mee aan boord!

Chin Chin Club
Chin Chin Club is één van de meest toonaangevende clubs en restaurants in Nederland. Je kunt er naar hartelust karaoke zingen, pingpongen, heerlijk eten en dansen tot diep in de nacht. De clubavonden zijn dan ook altijd uitverkocht. Ze brengen de volledige club ervaring nu ook aan boord van The Ark.

Wie wil gaan eten in één van deze thema-restaurants dient een toeslag te betalen. Tickets voor de diners dienen vooraf besteld en betaald te worden. De verkoop van de tafels gaat in juni van start via de website van THE ARK – www.theark.cruises.

Over The Ark:
Het cruiseship Vision of the Seas wordt eind augustus omgetoverd tot een hippe drijvende club en vaart uit van 30 augustus tot 3 september en van 3 september tot 7 september. The Ark zet koers naar Sète, Palma Mallorca en Ibiza om daarna terug te keren naar het Spaanse Barcelona.

Tickets:
Prijzen variëren per type kajuit en zijn inclusief alle maaltijden, entertainment en non-alcoholische dranken.
Tickets koop je via https://www.theark.cruises/en.