Op 9 juni aanstaande vindt komm schon Alter Das Festival plaats in de Tuinen van West. Het enige festival dat een leeftijdsgrens hanteert van 24 jaar en ouder heeft dit jaar weer een aantal extra aanvullingen op het underground deep house en technoprogramma. Zo helpt het festival zijn bezoekers de perfecte match te vinden door een speciale area in te richten waar men kan speeddaten.

Het thema van komm schon Alter Das Festival is dit jaar ‘Making a connection’. In samenwerking met dating app The Inner Circle zal het festival daarom speciaal een area inrichten om te speeddaten. Bij een volwassen lifestyle hoort immers ook een volwassen relatie en komm schon Alter voelt zich geroepen de bezoekers daar een handje bij te helpen. Bij binnenkomst krijg je als bezoeker daarbij ook de keus tussen 4 verschillende bandjes; Looking for: Love, Lust, Friendship of Connection. Volgens de organisatie moeten deze bandjes het vergemakkelijken iemand aan te spreken op het festival.

Ondanks deze aanvullingen op het concept blijft het party-aspect uiteraard nog altijd de boventoon voeren bij komm schon Alter en staan er ook dit jaar weer bekende artiesten op de programmering; namen als Michael Mayer, Robag Wruhme, Eagles & Butterflies, Lövestad LIVE en resident Miss Melera sieren naast vele anderen de line up.

Kaarten zijn te koop via www.kommschonalter.de/tickets.
Alleen ‘Final’-tickets zijn nog verkrijgbaar voor €39,50.

komm schon Alter – Das Festival
9 juni 2018
Van 11.00u tot 23.00u
Tuinen van West
Tom Scheursweg 48, Amsterdam
http://kommschonalter.de