Het Magazijn, een nachtclub in Den Haag met een 24-uurs vergunning, gaat haar verjaardag vieren met een extra lang feest. De club timmerde het afgelopen jaar flink aan de weg en veroverde een belangrijke rol in het Haagse clubcircuit. Op 6 juli is het tijd voor iets unieks: een weekender, verspreid over meerdere ruimten met meer dan 36 uur aan muziek, om zo uitgebreid te kunnen terugkijken op het afgelopen jaar.

De verjaardagmarathon wordt afgetrapt in de avond van vrijdag 6 juli totdat op zondagochtend de laatste plaat gedraaid wordt. De viering vindt niet alleen plaats in de club zelf, maar door heel het aangelegen pand van Bleyenberg. Zo ook het dakterras en op de nog niet eerder gebruikte tweede verdieping. “We hebben het geluk dat we een dakterras tot onze beschikking te hebben, zodat we onze bezoekers de frisse lucht en het daglicht te kunnen bieden die ze nodig hebben bij zo’n lang feest” aldus medeoprichter Joris van der Poel. De line-up, welke in samenwerking met District25, organisatoren van The Crave Festival tot stand komt zal in het teken staan van alle artiesten die Het Magazijn in de afgelopen maanden hebben gesteund, maar zal ook wat nieuwe gezichten bevatten. Wie dat precies zijn zal in de komende weken bekend worden gemaakt. Tickets kunnen vanaf woensdag 23 mei, 12 uur ‘s middags worden gekocht.

Als we terugkijken naar het afgelopen jaar mogen we best tevreden zijn”, zegt medeoprichter en programmeur Arend Lakke. “We hebben van veel artiesten het vertrouwen en support weten te winnen en een hoop tevreden gezichten gezien. Als je je realiseert dat we begonnen met een lege kelder en zo goed als geen budget, dan zijn we een heel eind gekomen!”. Het Magazijn heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd over het afgelopen jaar en het dakterras zal voor de gelegenheid worden uitgerust met een Funktion One geluidssysteem.

Het Magazijn opende op 6 juli 2017 haar deuren. Onder andere Anetha, Anthony Parasole, Intergalactic Gary, Matrixxman, Sandrien en Tijana T maakten reeds hun debuut het afgelopen jaar.

Het Magazijn Anniversary Weekender
6-7 July 2018, The Hague
Tickets zijn vanaf 23 mei, 12:00 uur verkrijgbaar via Resident Advisor

Er is een korting voor vroege beslissers.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1734879319933837