Met trots presenteert Ground Zero Festival de volledige line-up voor de editie van 2018. Met meer dan 90 acts verdeeld over 7 stages, is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van de pompende oldschool sound, of dat je liever vol gas gaat op de Terrordrang stage, Ground Zero heeft het allemaal.

In het prachtige recreatiegebied van Bussloo zal dit jaar groter dan ooit uitgepakt worden. Namen zoals Partyraiser, The Sickest Squad, Noisekick, Sjammienators, Le Bask, Tieum & nog veel meer zijn vertegenwoordigd op de verschillende stages. Geef je ogen de kost met de line-up, die hieronder per stage beschikbaar is.

Line-up per stage:

Mainstage
RGB
Terrordrang
PRSPCT
Hellbound
Multigroove
REBL City

Wordt onderdeel van het enige keiharde nachtfestival dat Nederland rijk is.
–> GROUND ZERO FESTIVAL 2018 <--