Martin Garrix zal dit jaar opnieuw terugkeren naar de RAI Amsterdam voor een All Ages en 18+ show tijdens Amsterdam Dance Event. De afgelopen twee jaar waren de shows lang voor aanvang uitverkocht en een ongekend succes.

Ook dit jaar zal Garrix een show verzorgen, geproduceerd door E&A Events, voor 18+, net als een show waar fans van alle leeftijden welkom zijn. Iets wat zeldzaam is voor dance evenementen.

Martin Garrix: ‘’De twee uitverkochte RAI shows van vorig jaar waren super vet en ik heb heel veel zin om het opnieuw te doen in oktober!’’

Dit jaar zal er een compleet nieuwe show gepresenteerd worden waar men ogen en oren te kort komt. De officiële kaartverkoop start op woensdag 6 juni om 10.00 uur. Klik HIER om te pre-registreren voor de Early Bird sale, waar op maandag 4 juni om 10.00 uur een exclusief aantal tickets in de verkoop gaan voordat de reguliere kaartverkoop start.

MARTIN GARRIX 18+
VRIJDAG 19 OKTOBER 2018 22.00 – 06.00 UUR
RAI AMSTERDAM

MARTIN GARRIX ALL AGES
ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 13.00 – 18.00 UUR
RAI AMSTERDAM