Voor het derde jaar op rij zal In Retraite festival op landgoed Roepaen uitverkopen. De line up bestaande uit o.a, Oliver Schories, Jonas Saalbach, Eelke Kleijn, Sandeep, Tsepo, Applescal, Taras van de Voorde, Bas Dobbelaer, Donker Brothers, Hitmeister Pim en Pablo Discobar zorgt voor een ongekende run op de laatste tickets.

In Retraite is een festival waarbij de bezoekers niet alleen overdag maar ook ‘s nachts kunnen feesten! Uiteraard is er overdag genoeg ruimte om te relaxen en jezelf op te laden voor de nacht. Op slechts 1 uur rijden van Utrecht ligt het grootste klooster van Europa verscholen in een 6ha bos.

In het zonovergoten Limburgse landschap draait het festival 72uur in en rondom klooster Roepaen non-stop waarbij voor iedereen iets te doen is.

Roepaen wordt ook wel het grote broertje van Ruigoord genoemd. Met alle voordelen die Ruigoord vroeger had. Van 6-9 juli is het landgoed van de echte festivalliefhebbers. Waar voorheen de kruidentuin, wijnkelders, kapel en de ziekenboeg waren draaien nu meer dan 65 artiesten op drie buitenpodia en vijf binnen podia. Naast een Italo discostage, een rollende hitjes stage is er veel ruimte voor house, deephouse en techno. Dag en nacht.

Randprogrammering
Hottubs, een sauna, massages, (bier)yoga, verkleedpartijtjes, een bizarre ochtendmis, de biechtdixies, een datingprogramma, de chill area, jeux de boule, een abdij bierproeverij (i.s.m. Leffe), het laatste avondmaal, leuke kraampjes, een zondagochtend radioshow, workshops, kampvuren, waterbalonnengevecht, een maya vuurritueel en nog veel meer maken het gekkendorp compleet. En voor het eerst dit jaar zal er een echte boomhut (!) worden gebouwd om te chillen.

Zondagtickets
Voor de dagjesmensen worden er een beperkt aantal kaarten voor zondag 8 juli beschikbaar gesteld. Ideaal dus voor wie niet een heel weekend kan, maar wel een heerlijke dag in vakantiesferen wilt mee maken. Op zondag 8 juli staat o.a. een lange set van Oliver Schories op het programma en deze tickets zijn geldig van zondagochtend 10.30 tot maandag 12.00!

Organisatie
In Retraite wordt georganiseerd door de Amsterdamse organisatie 12inchCity, bekend van feesten en festivals op ongewone locaties. Zo waren er o.a. festivals in de gevangenis van Rotterdam (ALCATRASH), op Radio Kootwijk (CODE AM) en in een verlaten grot in België (THIS WILL BE MINE).
De verkoop van early-bird dagkaarten voor zondag is reeds begonnen, weekenders zijn bijna uitverkocht.

12inchCity In Retraite Kloosterfestival
Vrijdag 6 tot en met 9 juli 2018 – Camping open vanaf 12.00 uur
Zondag 9 juli vanaf 10.30u tot 12.00u!
Klooster Roepaen
Kleefseweg 9, Ottersum Limburg
Voorverkoop via ticketshop
Zondagticket voorverkoop á € 35,- (ex fee)
Weekendticket voorverkoop early bird € 79,- (ex fee), VERY late bird € 109,- (ex fee)
Vroege ticketkopers kunnen de beste plekken op de camping uitzoeken.
Meer info op de site www.in-retraite.nl