Gisteravond heeft Don Diablo in RTL Late Night aangekondigd dat hij de grootste solo show uit zijn carrière zal geven in Amsterdam op 8 december 2018. De show vindt plaats in de legendarische AFAS Live, een van Amsterdam’s grootste en populairste concerthallen. Uniek aan deze show is dat Don Diablo zal optreden voor alle leeftijden waardoor ook de volgende generatie Don Diablo fans de kans krijgen om hem live te zien.

Alhoewel Don Diablo inmiddels gewend is om voor volle stadions op te treden is het nog nooit eerder voorgekomen dat hij een solo concert gaf van dit formaat. In de AFAS Live passen 5.500, wat dus het grootste publiek zal worden dat Don Diablo ooit op alleen zijn naam aan doet. In de afgelopen jaren is Don Diablo’s populariteit in zowel binnen- als buitenland tot een ongekende hoogte gegroeid, waardoor dit de logische volgende stap is in zijn carrière.

De show zal worden geproduceerd door E&A Events, onder anderen bekend van Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival en vele losstaande concerten met Martin Garrix.

“Future XL wordt de grootste show die ik tot nu toe heb gegeven in mijn carrière. Ik draai zelf de langste set die ik ooit heb gedraaid met onder anderen mijn grootste hits van de afgelopen jaren en super veel nieuwe exclusieve muziek waarvan ik denk dat het de toon zal zetten voor wat er hierna in mij carrière gebeurd. Ik heb onwijs veel zijn om een memorabele avond neer te zetten samen met alle trouwe Hexagonians van over de hele wereld. We doen de show is in de AFAS Live, want waar op de wereld is het beter om deze mijlpaal te bereiken dan in mijn stad, Amsterdam.” – Don Diablo

Don Diablo kondigde de show gister officieel aan in RTL Late Night, bekijk het segment hier.

Registreer je nu via www.dondiablo.amsterdam om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws. Don’s album Future, met onder anderen hit single ‘Give Me Love’ luister je hier.

Don Diablo
Zaterdag 8 december 2018
AFAS Live Amsterdam
18.30 – 23.00 uur
All Ages