Liefhebbers en vaste klanten van de populaire Utrechtse broodjeszaak ‘Broodje Ben’ maken deze week kans om gratis het By The Creek festival bij te wonen.

Op donderdag 14 juni kunnen de bezoekers van Broodje Ben een leuke extra verwachten bij hun bestelling. De organisatie achter By The Creek festival heeft 6 gold cards verstopt in willekeurige broodjes. Deze zogenaamde ‘Golden By The Creek’ cards geven gratis toegang tot het festival op zaterdag 7 juli.

Samenwerking
Naast deze actie zal Broodje Ben op het festival staan met een eigen kraam om zo de bezoekers te kunnen voorzien van eigen specialiteiten en luxe vers belegde broodjes. De organisatie achter By The Creek festival is trots op deze samenwerking met de broodjeszaak die na 12 jaar is uitgegroeid tot een begrip in Utrecht. “We zijn al jaren groot fan. De kraam van Broodje Ben is een ware toevoeging op ons festival.”, aldus By The Creek.

Details
Datum: Donderdag 14 juni 2018
Locatie: Broodje Ben, op de hoek Oudegracht/Bakkerbrug
Tijd: 12:00 uur – 17:00 uur

Over By the Creek Festival
Na twee uitverkochte edities keert By the Creek terug op 7 juli 2018 in het groene natuurgebied Middelwaard. Samen met BASIS, Vunzige Deuntjes en ZeeZout wordt elke stage vertegenwoordigd met een eigenzinnige sound. De headliners DJ EZ en Todd Terje zijn uitsluitend in Nederland bij By the Creek te vinden. Bij hen voegen zich ook andere grootheden als Jonna Fraser, Speedy J, Mall Grab en SBMG.

Kaarten koop je HIER.