Into the Woods gooit voor de tweede maal het anker uit bij de NDSM-werf tijdens ADE. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober wordt de werf van 12:00 – 23:00 overwoekerd met rariteiten. De pre-registratie voor de ticketverkoop is gestart via www.intothewoodsade.nl.

Kruip uit je schelp, hou je adem in en ga twee dagen lang los bij waterdichte podia. Irrationele rariteiten raken je van 12.00 tot 23.00 in je rauwe oog. Stuif aan boord van de ADE WEEKENDER!

Vorig jaar trok Into the Woods voor het eerst tijdens ADE naar Amsterdam en was rap uitverkocht. De ADE WEEKENDER vindt plaats in overdekte podia en bijzondere bouwwerken. Het festival staat bekend om een stortvloed aan creativiteit en een mooie mix van live en elektronische muziek.

Into the Woods | ADE WEEKENDER
vrijdag 19 + zaterdag 20 oktober
NDSM, Amsterdam
www.intothewoodsade.nl