Gedurende de zomermaanden kun je ook in het Centrum van Den Haag genieten van elektronische muziek van de bovenste plank, zonder dat je daarvoor een donkere club in hoeft. Het Magazijn verzorgt namelijk een aantal zondagavonden op het dakterras van Bleyenberg, in vol ornaat en met de beste DJs.

Op 22 juli staat de eerste Top Shelf Sunday gepland, waarbij Tsepo de serie van vijf evenementen officieel opent. In tegenstelling tot de gebruikelijke clubavonden van Het Magazijn vinden de evenementen plaats op het dakterras van Bleyenberg tussen 21:00 en 01:00. Het idee is simpel volgens medeoprichter Joris van der Poel. “Tijdens de zomermaanden zijn we zelf óók het liefst in de buitenlucht. Maar ja, we kunnen niet dicht want dan blijft er weinig muziek over in centrum Den Haag”.

Met dat in gedachte verplaatst Het Magazijn zich deze zomer voor vijf zondagen naar Het Dak van Bleyenberg. Voor deze gelegenheden zal er een Funktion One geluidssysteem worden opgezet, om niet af te doen aan de kwaliteit van de muziekbeleving. Tickets zijn €10,- exclusief servicekosten en zullen vanaf woensdag 20 juni 12:00 uur te koop zijn via Resident Advisor.

Line-up:
22 juli: Tsepo + Nina de Koning
29 juli: Fort Romeau + Udigo
12 augustus: De Sluwe Vos
19 augustus: Nieuw Hollands Spoor (NHS) invites
26 augustus: Olivier Weiter + Alex Preda

Op Het Dak van Bleyenberg kun je elke vrijdag en zaterdag terecht voor muziek van lokale DJs, en op 6 en 7 juli pakt Het Magazijn groots uit op het dakterras ter ere van haar eerste verjaardag.

Info: hetmagazijn.club.