Gisteravond is het tweedaagse Awakenings Festival tot een einde gekomen. Ruim 80.000 technoliefhebbers hebben verspreid over twee dagen genoten van het festival en de tropische temperaturen. Awakenings Festival is zonder noemenswaardige incidenten verlopen.

De organisatie spreekt van een succesvol technoweekend: 40.000 bezoekers per dag en meer dan 100 artiesten verspreid over 8 area’s hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke editie is geworden. De 19eeditie gaat plaatsvinden op 29 en 30 juni 2019.

Dit jaar was Awakenings Festival voor het eerst live te volgen via een eigen livestream op alle Awakenings kanalen en YouTube. Ruim 3 miljoen liefhebbers hebben hier van over de hele wereld gebruik van gemaakt.

De echte Awakenings-fan kan tijdens het Amsterdam Dance Event weer genieten van de eerstvolgende edities van het technoevent. De organisatie organiseert dan maar liefst zeven events in de Gashouder in Amsterdam.

Meer info: www.awakenings.nl.