Het populaire eclectische concept TIKTAK organiseert op vrijdag 19 oktober een gloednieuw evenement in de RAI Amsterdam (Hal 3). Na uitverkochte edities tijdens New Year’s Eve, Koningsnacht en een Beach Festival, komt TIKTAK dit jaar voor het eerst met een grote take-over tijdens het Amsterdam Dance Event.

Met Yellow Claw en Carnage als special guests haalt TIKTAK artiesten van wereldklasse naar Amsterdam. Ook andere populaire Nederlandse live en dj-acts zullen aanwezig zijn, waaronder Broederliefde, Lil Kleine, Jonna Fraser, DYNA, ChildsPlay, Freddy Moreira en Sevn Alias.

TIKTAK staat bekend om de variatie in muziekstijlen, van house tot trap en hiphop tot r&b!

Pre-registreer jezelf nu voor early bird ticket updates via: www.tiktakade.com.

De reguliere kaartverkoop start op woensdag 18 juli om 10:00 uur.

TIKTAK x ADE SPECIAL
Waar: RAI Amsterdam (Hal 3)
Wanneer: vrijdag 19 oktober 2018
Tijd: 22:00 – 07:00 uur
Leeftijd: 18+
VIP Tafels: [email protected]
Info & Tickets: www.tiktakevents.nl