‘The Way I Love You’ (‘TWILY’), de nieuwe single van Dante Klein en Cat Carpenters die afgelopen vrijdag 13 juli verschenen is bij Spinnin’ Records, is de perfecte feel good soundtrack voor deze zomer. Met vrolijke beats en de prachtige stem van Cimo Fränkel willen de artiesten meer liefde en positiviteit in de wereld verspreiden. Met de Do Something Crazy For Someone You Love #TWILY roepen zij iedereen via social media om iets geks te doen voor iemand die je lief hebt!

De wereld kan altijd meer liefde en positiviteit gebruiken. Sterker nog, in een wereld waar zo veel aan de hand is, hebben we zelfs meer liefde en positiviteit nódig. En dat is precies wat de drie Nederlandse vrienden met hun nieuwe single ‘TWILY’ willen bereiken. “Wij kwamen als vrienden bij elkaar in de studio en er heerste zo’n positieve en liefdevolle sfeer. Met die energie hebben we deze track gemaakt. De gedachte erachter is om meer liefde en positiviteit in de wereld te verspreiden. Elke dag is een ‘The Way I Love You’-dag. In de videoclip is zo’n dag vol liefde te zien”, legt Cat Carpenters uit.

Een track opnemen met je beste vrienden is al geweldig, maar niets gaat boven een live-uitvoering van ‘TWILY’. Het nummer zorgt er gegarandeerd voor dat het publiek op een festival of feest volledig uit zijn dak gaat. “’The Way I Love You’ is al maanden het favoriete nummer in mijn set tijdens optredens. De energie is geweldig. Het is een groots, opzwepend en positief nummer met fantastische vocals dat super was om te maken. Ik ben ontzettend blij dat we het nu met de wereld kunnen delen!”, vertelt Dante Klein.

Een betere dag om positiviteit te verspreiden dan vrijdag de 13e bestaat niet. Uiteindelijk gaat het erom wat je zelf van het leven maakt en de positiviteit en liefde die je uitstraalt. Die werken aanstekelijk, net als dit nummer. Cimo Fränkel is blij dat ‘TWILY’ vandaag eindelijk te beluisteren is en vertelt: “Dit was mijn eerste samenwerking met Dante Klein en Cat Carpenters en het ging allemaal ontzettend soepel. De track en het nummer kwamen heel natuurlijk samen en ik denk dat we dé hit van deze zomer hebben gemaakt! Ik kan niet wachten om het aan de rest van de wereld te laten horen.

Dante Klein
Drie jaar geleden zette hij de muziekwereld op zijn kop met het nummer ‘Ertesuppe’ en het is inmiddels duidelijk dat Dante Klein (echte naam: Max Krul) geen eendagsvlieg is. ‘Let Me Hold You (Turn Me On)’, het nummer dat hij in 2016 samen met de dj’s van Cheat Codes uit LA uitbracht, werd 325 miljoen keer beluisterd op Spotify. Daarnaast heeft Dante op de grootste evenementen gedraaid, van Tomorrowland in België tot in de Ushuaia op Ibiza, en van optredens tijdens de Miami Music Week tot het Amsterdam Dance Event. Met muziek die de perfecte balans vormt tussen pop en clubmuziek zal Dante de komende jaren de hitlijsten en dansvloeren over de hele wereld blijven veroveren.

Cat Carpenters
Housemuziek, goede vibes en sexy feesten, dat is Claire, oftewel Cat Carpenters in een paar woorden. Als je van eten, romantiek en zuurstof houdt, is de kans groot dat je haar muziek ook geweldig vindt. Naast haar originele tracks en officiële remixen, zoals haar remix van Izzy Bizu’s ‘White Tiger’ die haar veel aandacht van blogs en een plek op Hypem.com opleverde, zorgen haar mixtapes en adembenemende liveoptredens ervoor dat je Cat Carpenters wel in je hart moet sluiten. Of het nu in Puerto Rico, Berlijn, Parijs of op Ibiza is, haar onweerstaanbare en betoverende optredens zorgen er telkens weer voor dat het publiek volledig uit zijn dak gaat.

Cimo Fränkel
In de wereld van de popmuziek zijn er artiesten, songwriters en producers, maar ook zeldzame multitalenten die al deze rollen combineren. Cimo Fränkel is zo’n multitalent. In de tien jaar die hij actief is in de muziekindustrie heeft hij al verschillende hits geschreven, waaronder de multi-platinum track ‘SEX’ van Cheat Codes & Kris Kross Amsterdam en Yellow Claw’s iconische hit ‘Shotgun’. Cimo heeft daarnaast meegewerkt aan albums van bekende artiesten als Armin van Buuren, Daddy’s Groove, Wildstylez en EDX.
#TWILY ❤

Luister hier: https://open.spotify.com/track/0Ti3W12GiWlAsCWuehTuVp.