Dance Valley viert dit jaar haar 24e editie en is daarmee één van de langstlopende dance festivals ter wereld. De organisatie lanceerde eerder dit jaar al een volledig nieuwe huisstijl en maakte onlangs haar nieuwe terreinindeling bekend. Als uitsmijter onthult de organisatie nu wie de mystery guest is en wie het festival afsluit.
Op muzikaal gebied trekt Dance Valley de succesvolle lijn van vorig jaar door met een programma dat grote internationale dancenamen zoals Steve Aoki, Showtek, Fedde le Grand, Dannic en Chuckie combineert met de bekendste artiesten uit de nationale urban scene, zoals Lil Kleine en Boef. In dat kader staat deze zomer op de mainstage een uniek partnership geprogrammeerd van enerzijds electro house dj Quintino en een tot nu toe onaangekondigde mystery guest. Het is de organisatie gelukt één van de meest gestreamde Nederlandse hiphop-artiesten van het moment aan zich te binden: Ronnie Flex! Quintino en Ronnie Flex staan op 11 augustus voor het eerst samen op het podium in Nederland en vertegenwoordigen als gezamenlijke act de kruisbestuiving van het programma van Dance Valley 2018: electronische dansmuziek en hiphop.

Naast de bekendmaking van Ronnie Flex als mystery guest onthulde Dance Valley ook dat big room house act Showtek dit jaar het festival in Spaarnwoude afsluit. Het is alweer de vierde keer dat de Eindhovense act, bestaande uit broers Wouter en Sjoerd Janssen, op Dance Valley geprogrammeerd staat. Showtek was er al in 2010 bij en groeide in 2014 door naar de mainstage. In 2015 sloten zij het festival al een keer af. Showtek bewees toen in staat te zijn om de volledige vallei haar laatste energie te laten geven met een knallende closing-set! De verwachtingen zijn hooggespannen!

Info & tickets: dancevalley.nl.