Into the Woods gooit tijdens ADE voor de tweede maal het anker uit bij de NDSM-werf. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober wordt zij overladen met creativiteit, DJs en livebands als KiNK, Red Axes, Paula Temple, Roman Flügel, Meute en PillowTalk. De ticketverkoop start woensdag 25 juli om 20.18 uur via www.intothewoodsade.nl.

Into the Woods maakte vorig jaar haar entree op ADE. Het festival wordt geroemd om het creatieve karakter, de mix van live en elektronische muziek en de lichtinstallaties. Er zijn vijf overdekte podia bestaande uit bijzondere bouwwerken en unieke tenten. Twee dagen lang wordt de NDSM-werf van 12:00 tot 23:00 overwoekerd met een overdaad aan impulsen en creativiteit.

VRIJDAG
Agoria
Amy Root
Bas Dobbelaer
Deniro
DJ Bone
DJ Fett Burger
Franca
Genii
Jayda G
Kaap
Kalabrese & Rumpelorchester
KiNK
Kuma (NL)
Malbetrieb
Matrixxman
Olaf Stuut
Optimo
Paula Temple
Planty Herbs
Prins Thomas
Red Axes
Tim Engelhardt

ZATERDAG
Afrobot
Alkalino
Amotik
Anastasia Kristensen
Anthony Parasole
Esteble
Haring
Isis & Mozes (live)
Mahabe137
MEUTE
Move D
Orpheu the Wizzard
PillowTalk
Rey & Kjavik
Rodriguez Jr.
Roman Flügel
Romare (live solo)
Serena Butler
Space Kadett
Tempist
Tommy Four Seven
Unders
Yør Kultura

INTO THE WOODS | ADE WEEKENDER

Vr 19 + Za 20 oktober
12:00 – 23:00
NDSM, Amsterdam
Ticketverkoop start woensdag 25 juli om 20:18 uur.
www.intothewoodsade.nl