Vorige week maakte elrow bekend om voor het vierde achtereenvolgende jaar terug te keren naar het Amsterdam Dance Event. De kaarten voor de eerste show op zaterdag 20 oktober waren razendsnel uitverkocht. De kaartverkoop voor de tweede show op zondag 21 oktober start maandag 6 augustus om 14:00 uur. Beide shows staan in het teken van het thema – Chinese Rowyear.

Over – Chinese Rowyear
Geleid door de nieuwe maan stap je een raadselachtige Chinese Bazaar. Heilige draken en goden van zowel goed als kwaad waken onder het rode lantaarnlicht. Waan je in traditionele pagodes en de tempel van de keizer, terwijl het jaar van de hond op een ware elrow manier wordt gevierd.

Elrow goes to ade – extra Sunday edition
Datum: zondag 21 oktober 2018
Start kaartverkoop: maandag 6 augustus om 14:00 uur
Locatie: De Kromhouthal, Amsterdam
Tijden: 13:00 – 23:00h
Muziekstijlen: House, Techhouse, Techno
Thema: Chinese Rowyear
Ticketlink: https://elrow.sollidd.com/elrow-goes-to-ade-extra-sunday-edition/