Hét Deep & Tech House concept van Eindhoven, Ensuite, bestaat 5 jaar en dat wordt op zondag 12 augustus aanstaande van 14:00 tot 23:00 gevierd op het tijdelijke stadsstrand “Playa D’Evo Luon”, gelegen aan de achterzijde van het markante Evoluon in Eindhoven.

In de voorbij jaren heeft Ensuite talloze grootheden uit de hedendaagse scene mogen ontvangen en ook deze mijlpaal zal worden gevierd met een internationale headliner die zijn weerga niet kent, namelijk de eigenaar van het befaamde “Moon Harbour” label en resident van Circoloco in DC10 op Ibiza: Matthias Tanzzman.

Naast Matthias Tanzmann staan ook Ensuite residents STVN & Bace, Lemon Aid en Ivo Foreal op het programma en heeft de organisatie diverse regionale talenten als NERD, Naughty Nik & Niels Sterken, Tencion, Lucio & Jay Swiff uitgenodigd.

Alle Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht maar voor regular tickets á € 20,- kan men terecht op www.lafete040.nl.

Ensuite á la Plage presents: Matthias Tanzmann
12.08.2018 van 14:00 tot 23:00
Playa D’Evo Luon, Eindhoven
Ticets en info: www.lafete040.nl