DGTL kijkt terug op een vierde succesvolle editie. Gedurende twee dagen konden 35.000 muziekliefhebbers genieten van alles wat DGTL aan muziek, kunst & duurzaamheid te bieden had op het Parc del Fòrum in Barcelona.

Het festival heeft zichzelf de laatste paar jaren als de highlight in augustus van Barcelona ontpopt en verraste bezoekers dit jaar met goed nieuws: na het uitbreiden naar Santiago eerder dit jaar, kondigt de organisatie nu een editie in Madrid aan op 5 December waar het zal neerstrijken in IFEMA, een perfecte locatie voor de jongste aanwinst in de DGTL-familie.

“Spanje was het eerste land buiten Nederland waar we met DGTL arriveerden en elke editie overstijgt tot nu toe de vorige. We houden allemaal van deze plek en de mensen, dus we dachten “waarom brengen we de party niet naar binnen in de winter?”. Ook zien we dat veel mensen uit Madrid de tocht naar Barcelona afleggen om van onze Barcelona editie te genieten en wilden daardoor de party dichterbij hen brengen. DGTL Madrid 2018 vervult deze twee wensen en daar zijn we erg blij mee!” Dave van Dalen – Marketing Director DGTL.

De festivalorganisatie kijkt terug op weer een succesvolle editie in Barcelona. Maar er is geen tijd om hier al te lang van te genieten; volgende maand neemt DGTL Tel Aviv over waarna het festival weer naar de thuisstad terug zal keren om daar drie events te verzorgen voor dance liefhebbers van over heel de wereld die jaarlijks in Amsterdam samenkomen voor Amsterdam Dance Event.

Na ADE wacht Madrid. Tickets voor DGTL’s primeur in de Spaanse hoofdstad zullen vanaf eind augustus te koop zijn. Houd de FB pagina van het event in de gaten voor meer info.

DGTL Madrid 2018
Datum: 5 December
Locatie: IFEMA – Feria de Madrid
Tickets: via DGTL