Vrijdag 12- en zaterdag 13 oktober wordt traditiegetrouw het festivalseizoen vakkundig afgesloten tijdens FestyLand op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden! Voor de elfde editie zijn Golden Earring, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Bizzey, The Dirty Daddies, LNY TNZ, Navarone, The Wetnecks (USA), Tony Junior, Martijn Fischer zingt hits van Hazes, Zanger Kafke, House of Rock, Nona, Daisy en een area hosted by Smèrrig inmiddels bevestigd. Meer namen zullen nog volgen. Naast muziek zet het unieke cross-over festival flink in op sfeer en beleving.

The Dirty Daddies, die ooit het levenslicht zag tijdens FestyLand, zijn hotter than hot! Een week voor FestyLand spelen de mannen in een uitverkochte AFAS! Met die adrenaline nog in de aderen, zal de Jupiler Live Stage ongetwijfeld worden afgebroken! En ineens is daar de uit Odiliapeel afkomstige Nona. Haar single It’s Alright wordt veelvuldig gedraaid op Radio 2 en 3. Gezegend met de stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Samen met haar live-band, speelt ze een thuiswedstrijd. Ga dit checken, want ze heeft alle potentie om heel groot worden! Wie kent haar niet?! Sanne Hans, oftewel Miss Montreal! Ooit bekend geworden door een kaasreclame. Nu niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Ze maakt er elke keer weer een dikke show van. Keer op keer. De kreet Feestie! heeft de razendpopulaire rapper Kraantje Pappie zich eigen gemaakt en daarmee is het een 100% match met FestyLand.

Surf voor tickets en meer info naar www.festyland.nl.