Martin Garrix heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in de vorm van zijn eigen boek, genaamd: LIFE = CRAZY. LIFE = CRAZY vertelt het verhaal achter de succesvolle carrière van Garrix, door de lens van zijn fotograaf en goede vriend Louis van Baar. De eerste gelimiteerde, genummerde oplage van het boek, uitgegeven door MENDO, is nu alleen op hun site verkrijgbaar voor pre-order.

LIFE = CRAZY is een visuele reis door het leven van de wereldberoemde DJ/producer, met meer intieme beelden dan ooit tevoren. Ondanks dat het verhaal achter Garrix al meerdere malen is verteld geeft LIFE = CRAZY een uniek kijkje in zijn leven, van persoonlijke momenten tot de meest fantastische shows, vastgelegd via indrukwekkende foto’s.

Het boek geeft men de kans om mee te maken en te zien hoe het is om voor honderdduizenden mensen op te treden en over de hele wereld te reizen.

Louis en ik hebben samen zoveel toffe herinneringen en het is heel bijzonder dat sommigen nu in dit boek vereeuwigd zijn. Samen met het team van MENDO hebben we iets gemaakt wat al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ik ben heel dankbaar dat ik zo veel geweldige momenten mag meemaken.” – Martin Garrix

Honderden foto’s gemaakt door van Baar in de afgelopen jaren, helpen om dit fascinerende verhaal te vertellen en geven een beeld van de hoogte-en dieptepunten die gepaard gaan met Garrix zijn intense schema. Het toont ook de andere kant van zijn leven met zijn vrienden en familie en geeft een zeldzame blik op de persoon achter de muziek.

Dit boek is een hele speciale manier om terug te kijken op de geweldige dingen die we hebben meegemaakt en mensen te laten zien hoe chaotisch en te gek ons leven is.” – Louis van Baar

De eerste gelimiteerde, genummerde oplage van het boek is nu alleen verkrijgbaar bij MENDO voor pre-order waar het fysieke boek vanaf 17 oktober verkocht zal worden, na de speciale lancering tijdens Amsterdam Dance Event.

Pre-order hier.