Het gratis toegankelijke festival ADE Hangover sluit op zondag 21 oktober voor de tweede keer Amsterdam Dance Event af op de NDSM-werf. Initiatiefnemers Amsterdam Dance Event, Into the Woods en Stichting NDSM-werf willen hiermee iets terug aan de stad geven. Tijdens ADE Hangover komt iedereen samen om een lange week vol clubnachten relaxt af te sluiten. Live-bands en DJ’s spelen passende sets bij de zondagssfeer. Levensgrote kunstinstallaties, ontspannende hottubs en een sauna sieren het terrein. Kenners en beginnende verzamelaars ontmoeten elkaar op de Crate Diggers Record Fair van Discogs, waar een breed aanbod van dancemuziek op vinyl te vinden is.

Bijzonder dit jaar is de toevoeging van de Crate Diggers Record Fair. Het is een initiatief van het welbekende Discogs, die een bijbel biedt aan iedereen die zich bezighoudt met (dance)muziek. Tientallen kraampjes sieren het terrein en bieden een bonte verzameling vinyl aan. De belangrijkste online database voor muziek creëert een gevoel van community voor liefhebbers wereldwijd, en is daarom zonder twijfel een treffende toevoeging tijdens Hangover.

In de Hangover-oase op de NDSM-werf wordt ADE in stijl afgesloten. De sauna en hot tubs zijn de perfecte plek om het lichaam een welverdiende detox te gunnen. Bezoekers kunnen zich ook uitleven in de arcadehal. Foodtrucks serveren verse, gezonde maaltijden en producten. Speciaalbiertjes en bijzondere wijnen maken het smakenpalet af. Relaxen kan ook bij een rustiek vuurtje of bij een van de live-bands. Melodische deunen vullen de middag het terrein, met een hogere frequentie voor dansende bezoekers in de avond.

Into the Woods zette vorig jaar voor het eerst voet in Amsterdam tjidens ADE. Zowel Into the Woods ADE Weekender als de ADE Hangover keren terug op de NDSM-werf. De organisatie, ook bekend van Wildeburg, staat garant voor een overdaad aan creatieve uitspattingen.

ADE HANGOVER
Zondag 21 oktober
NDSM-Werf, Amsterdam
12:00 – 23:00
Gratis toegankelijk
www.adehangover.com