Frontman Jeffrey Sutorius van de populaire tranceformatie Dash Berlin zal vanaf oktober zijn optredens hervatten onder zijn eigen naam. Dit besluit is genomen omdat de juridische procedures omtrent het gebruik van de naam Dash Berlin nog niet zijn afgerond, en Jeffrey zijn fans mist.

De fans en promotors hebben mij de afgelopen jaren enorm gesteund. Ook in de afgelopen periode heb ik vele hartverwarmende steunbetuigingen mogen ontvangen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om weer te kunnen draaien en nieuwe herinneringen te kunnen maken”, aldus Jeffrey Sutorius.

Inmiddels hebben diverse promotors en boekingsagenten al aangegeven de samenwerking graag met Jeffrey Sutorius onder zijn eigen naam voort te willen zetten.

De populaire tranceformatie startte in 2007 met Dash Berlin. In juni 2018 brak Jeffrey Sutorius met de overige leden van Dash Berlin wegens mismanagement. Jeffrey heeft de afgelopen periode vooral gebruikt om tot rust te komen en zich te oriënteren op de toekomst. Op dit ogenblik werkt hij aan nieuwe muziek. “Muziek is mijn leven en diverse gebeurtenissen in het afgelopen jaar hebben me geïnspireerd en nieuwe ideeën gegeven, ik kan niet wachten om de nieuwe muziek met de fans te delen!”.

Een exacte datum voor de release van de nieuwe tracks is nog niet vrijgegeven.

Web: http://www.jeffreysutorius.com.