De Moldavische DJ Andrew Rayel komt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) naar Amsterdam met zijn eigen show Find Your Harmony. Op zaterdag 20 oktober zal Rayel De Bajes op zijn kop zetten samen met special guest Orjan Nilsen en enkele van de beste Nederlandse Trance DJ’s van dit moment.

Find Your Harmony is vernoemd naar inHarmony Music, de populaire radioshow van Andrew Rayel. Eerdere edities van Find Your Harmony vonden plaats in Moldavië en Los Angeles. Nu is het tijd om Amsterdam te gaan tijdens het grootste dance-evenement ter wereld.

Andrew Rayel
Hij is de trots van Moldavië, bekend om zijn unieke en zeer eigen geluid. Hij is Andrei Rata, beter bekend als Andrew Rayel. Hij ontwikkelde zijn sterke muzikale vaardigheden vanaf jonge leeftijd en begon zijn carrière als producer toen hij 13 jaar oud was. Andrew Rayel is nu een artiest die 2 albums heeft uitgebracht op zijn Armada Music en in 2018 zijn eigen platenlabel heeft gevestigd onder de Armada-paraplu met inHarmony Music. Zijn weg naar succes is net begonnen, maar Andrew Rayel is klaar om de wereld te veroveren.

Orjan Nilsen
Special guest is de Noor Orjan Nilsen. Toegewijd, hardwerkend en energiek zijn drie woorden die hem het beste omschrijven. Tijdens deze ADE-show zal Orjan de crowd entertainen vanachter de decks met zijn verbazingwekkende energie en aanstekelijke mix van stevige en groovy sounds.

David Gravell & Mark Sixma
Met hun energieke en progressieve geluid zijn ze beide populaire DJ’s die de hele wereld over reizen om op te treden. Nu brengen ze tijdens ADE hun geliefde geluid naar De Bajes.

Estiva & Ruben de Ronde
De line up is compleet met Estiva en Ruben de Ronde. Beiden zijn geen onbekende voor de echte trance fans. Ze zullen een diepere, intensere en meer groovy sound te gehore brengen om er een avond van te maken die je niet snel zult vergeten.

Voorverkoop begint op 4 September en tickets kosten € 15, – (ex fee).
Tickets zijn verkrijgbaar via www.findyourharmony.nl

Line-up:
Andrew Rayel
Speciale gast: Orjan Nilsen

In alfabetische volgorde:
David Gravell
Estiva
Mark Sixma
Ruben de Ronde

Datum:
Zaterdag 20 oktober

Tijd:
11.00 uur -05.00 uur

Locatie:
De Bajes