Audio Obscura blijft hun aanwezigheid tijdens Amsterdam Dance Event 2018 uitbreiden, vandaag met de aankondiging van een derde show in het Centraal Station van Amsterdam. De laatste toevoeging aan de reeks evenementen is een show met Mariel Ito op 20 oktober, met support acts Danny Daze en Lord Of The Isles.

Mariel Ito is het experimentelere alter ego van Maceo Plex en staat vooral bekend om zijn electronica en IDM producties. Alhoewel het alter ego al langere tijd bestaat heeft Maceo Plex het eerder dit jaar nieuw leven ingeblazen in de vorm van meerdere nieuwe EP’s en een retrospectief album op R&S Records. Een aantal weken geleden trad Maceo Plex nog als Mariel Ito op voor Dekmantel Festival in Amsterdam.

Lord Of The Isles en Omnidisc label-baas Danny Daze staan naast Maceo Plex op de line-up. De in Miami geboren underground dj Danny Daze heeft een lange relatie met Maceo Plex en heeft in het verleden vaak opgetreden op Ellum en Mosaic evenementen over de hele wereld. De laatste toevoeging aan de line-up is de Schotse Lord Of The Isles, die eerder dit jaar nog zijn Irafas EP uitbracht op Lone Romantic Records, een label waar Maceo Plex van aan het hoofd staat.

Eerder werden al Joris Voorn en Charlotte de Witte aangekondigd voor de evenementen in Lil’ Amsterdam in het Centraal Station, beide avonden zijn inmiddels uitverkocht. Joris Voorn treedt op de 18e van oktober aan met zijn populaire Spectrum concept en Charlotte de Witte vrijdag de 19e voor haar rekening. Beide acts zullen van begin tot eind draaien.

Audio Obscura x Mariel Ito op Amsterdam Centraal Station
Amsterdam Centraal Station
Zaterdag 20 oktober 2018
22:00 – 05:00 uur
Mariel Ito aka Maceo Plex, Danny Daze, Lord Of The Isles
Facebook: https://www.facebook.com/events/1852225304860400/

De ticketverkoop voor Audio Obscura x Mariel Ito op Amsterdam Centraal Station begint op dinsdag 11 september om 12.00 uur via bit.ly/AO-CS-ADE-Tix.