Hoewel dit pas zijn tweede ADE is, is Maurice West er meer dan klaar voor om zijn eigen avond te organiseren! Op zondag 21 oktober sluit hij het Amsterdam Dance Event af met een spectaculair feest in de Nova. Samen met een paar van zijn beste DJ-vrienden zorgt hij ervoor dat dit een avond wordt die je niet snel zal vergeten.

Het afgelopen jaar was geweldig voor Maurice West. Door te draaien op grote festivals zoals Ultra Miami, Tomorrowland en Electrobeach werd hij hongerig naar meer. De logische volgende stap was een eigen avond tijdens ADE. Op zondag zal Maurice veel aanstormend talent uitnodigen om de NOVA op z’n kop te zetten. Maar dat is niet alles… Een paar van de grootste namen uit de scene zullen ook langskomen. Wie dat zijn? Kom op zondag de 21e naar de NOVA om daar achter te komen!

Info: http://www.nova-club.com.