Op vrijdag 28 september zal Amerikaanse DJ/producent DVS1, in samenwerking met Rotterdam Rave, voor de 3e keer de Wall of Sound laten terugkeren in de Rotterdamse Maassilo. Een letterlijke muur van speakers hoger dan het publiek en zo breed als de zaal zelf, die de ruimte vult met een overweldigend geluid.

Het idee achter de Wall of Sound is dat, hoe meer bass-luidsprekers er op elkaar worden gestapeld, hoe beter ze gaan samenwerken. Op deze manier kan er dus meer geluidskracht worden ontwikkeld. Zo wordt de gehele ruimte gevuld met een gelijk verdeeld, krachtig en helder geluid. De bass-speaker laten niet alleen de lucht, maar je hele lichaam trillen. Dit zorgt voor een perfecte combinatie tussen het horen en het fysiek voelen van geluid.

In 2015 en 2016 werd de muur van speakers al opgebouwd in Rotterdam en de reacties waren toen net zo overweldigend als het geluid zelf. Muziek was voor de bezoekers meer dan alleen een luisterervaring: het was ook een fysiek iets.

Voor deze editie van de Wall of Sound is wederom gekozen voor de Maassilo. Het industriële pakhuis opent dit keer één area waar de muur van speakers zal staan. Naast bedenker DVS1 zullen ook DJ Stingray, Ø [Phase] en Rotterdam Rave resident Stranger zich ontfermen over deze unieke set up en de zaal vullen met techno.

Laatste kaarten zijn beschikbaar.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/1870342379665756.

DVS1 presents The Wall of Sound at Maassilo
Locatie: Maassilo, Rotterdam
Datum: 28 september 2018
Prijs: €25,50 (Normal raver)
€98,00/€24,50 per stuk (4-Raver)
Line-up: DVS1, DJ Stingray, Ø [Phase] Live en stranger.