Sexy By Nature heeft aangekondigd op 29 december dit jaar een grootse show te geven in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Het zal de eerste keer in meer dan drie jaar worden dat Sexy By Nature naar Rotterdam komt voor een evenement en is gegarandeerd de ideale laatste avond uit in 2018. De line-up laat nog even op zich wachten, maar verwacht de favoriete Sexy By Nature artiesten.

De Onderzeebootloods in Rotterdam is een voormalige loods in de haven van de stad. In 2010 werd de loods heringericht als evenementenhal en expositieruimte, sindsdien zijn er grote kunstprojecten tentoongesteld en werden er meerdere dance events, zoals Toffler Indoor Festival georganiseerd.

De Sexy By Nature feesten zijn inmiddels een wereldwijd fenomeen en werden voornamelijk bekend door edities tijdens Amsterdam Dance Event, Miami Music Week en door podia te hosten op ’s werelds grootste festivals als Tomorrowland en Mysteryland. Nederlandse shows zijn een makkelijke thuiswedstrijd voor Sexy By Nature, wat blijkt uit eerdere uitverkochte edities in de AFAS Live en Beachclub Bloomingdale.

De show in de Onderzeebootloods wordt geproduceerd door E&A Events, bekend van Don’t Let Daddy Know en Kingsland Festival.

Bereid je voor om nog een laatste keer all-out te gaan in 2018, registreer nu via www.sexybynature.events en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.