Dit jaar wordt Amsterdam Dance Event lekkerder dan ooit. Waarom? Omdat Desperados dit jaar de officiële bier partner is van ADE!

Tijdens ADE barst Amsterdam uit zijn voegen met de tofste feesten en beste DJ’s. Naar verwachting komen in oktober zo’n 400.000 muziekprofessionals en –liefhebbers naar de hoofdstad, maar met 2500 artiesten op meer dan 200 locaties kris kras door de stad moet je je weg nog maar zien te vinden. Waar moet je heen? Daar gaat Desperados je mee helpen. Het tequila flavoured biertje dat al veel samenwerkt met grote festivals en clubs is als party bier de uitgelezen partner voor ADE.

Bang dat je het tofste feestje zult missen? Vergeet die FOMO! Via social media geeft ADE jou samen met Desperados voor de eerste keer tíjdens het 5-daagse evenement dagelijks videotips voor het dag-, en nachtprogramma om erop uit te gaan en jouw dansvloer te vinden. Want met de juiste mind-set is je dansvloer overal.

Daarnaast helpt Desperados je ook letterlijk op weg. Bij aankoop van een sixpack Desperados Original in de supermarkt kun je tot 10 oktober een ADE-partyweekend winnen. En dan ga je niet alleen, nee je mag 3 vrienden meenemen voor een feest naar keuze én een hotelovernachting in Amsterdam. Zie hiervoor ook: Desperados.com/ADE.

Op de openingsavond van Amsterdam Dance Event organiseert Desperados bovendien de ultieme kick-off party met dj-duo Detroit Swindle. De locatie is nog geheim, maar om je op weg te helpen en deze verborgen dansvloer met top DJ’s te vinden geeft Desperados een aantal tickets weg op hun social mediakanalen. Stay tuned dus!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2ghOCWprXnY[/youtube]