De tweede editie van FUTURE URBAN LEGENDS vindt plaats op zaterdag 20 oktober in AFAS Live! De line-up is bijna compleet. Niemand minder dan Ronnie Flex en BOEF worden toegevoegd aan de reeds gemaakt acts. Samen met SBMG, SFB, Josylvio, Abstract, Bokoesam, Supergaande, Jairzinho, Johnny 500, ABSTRACT, $HIRAK, Afrolosjes Soundsystem, Diaz & Bruno zullen zij zorgen voor spetterende optredens.

Er is nog 1 MYSTERY ACT! Wie dat is, daar komen jullie snel achter.

FUTURE URBAN LEGENDS 2018 en ADE
De Urban scene in Nederland blijft groeien en FUTURE URBAN LEGENDS groeit mee. De locatie is dit jaar gewijzigd naar AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) en vindt wederom plaats tijdens het Amsterdam Dance Event van 17 t/m 21 oktober 2018. In deze periode is Amsterdam ondergedompeld in alles wat met elektronische muziek te maken heeft. Tijdens het ADE 2017 traden meer dan 2.500 artiesten op, op 140 locaties met 395.000 bezoekers uit meer dan 90 landen. FUL is het eerste Urban platform dat opgezet is tijdens het ADE, wat in eerste instantie alleen uit EDM bestond en is in het leven geroepen ter promotie van Urban muziek. Steeds meer samenwerkingsverbanden tussen artiesten en DJ’s maken de Urban muziek nog diverser en interessanter. Miljoenen views op Youtube en de binnengekomen hits in de Top 40 zijn het bewijs van het succes van Nederlandse Urban. Op ZATERDAG 20 OKTOBER zal de tweede editie van FUTURE URBAN LEGENDS de eerste editie zeker overtreffen. Blok deze datum in je agenda en zorg dat je erbij bent. Bestel nu je tickets via: www.futureurbanlegends.nl.

Een succesvolle eerste editie
Tijdens de succesvolle eerste editie van FUL 2017 zijn ruim 7000 bezoekers keihard los gegaan op de live acts van o.a. RONNIE FLEX, BOEF, SFB en SBMG en op de beats van o.a. CHILDSPLAY, JOHNNY 500, IRWAN FT. RICO GREENE, ABSTRACT en GLOWINTHEDARK.

Acts in 2018
Ronnie Flex (Winnaar van de NPO3FM best album voor ‘Remi’, bekend van onder anderen ‘Drank en Drugs’, ‘Blijf bij mij’, ‘Meli Meli’ en ‘Maria’), BOEF (Bekend van onder anderen ‘Krantenwijk’, ‘Habiba’, ‘Slapend rijk’ en onlangs uitgebracht ‘Draai het om’), SFB (Bracht onlangs Reset The Levels lll uit, met als grote hit ‘Drip’), Jairzinho (Mede-oprichter van Rotterdam Airlines en bracht zijn 3e album ‘Nummer één’ uit), Johnny 500 (Bekend van ‘Skurbah’ en ‘Vacation’), Abstract (Beter bekend als ‘The President’ en stond recentelijk in het voorprogramma van Queen B & Jay Z), $hirak (Producer van o.a. Lil Kleine en vele andere grote namen), Afrolosjes Soundsystem (‘This is what Africa sounds like’), Bruno & Diaz (Bekend van ‘Love Sensez’), SBMG (Nummer 1 in de Album Top 100 met hun nieuwe album ‘METRO 53’), JOSYLVIO (Winnaar van Best Album & Best Song tijdens FunX Awards), Bokoesam (bekend van ‘We kunnen dit doen’, ‘Afstand’ en de EP ‘Zo Vader, Zo Zoon’ met Jacin Trill) en Supergaande (Nesim El Ahmadi & Quentin Correia als YouTube en DJ duo)

Houd onze Facebook en Instagram posts in de gaten voor nog meer announcements rondom de acts die je kunt verwachten tijdens FUTURE URBAN LEGENDS 2018 in AFAS LIVE.