Op zaterdagnacht 20 oktober werkt het Amsterdamse platenlabel Heist Recordings samen met het Londonse radio / live stream platform Worldwide FM aan een mooie showcase. Detroit Swindle nodigt hun vaste toetsenist Lorenz Rhode uit voor een speciale LIVE set van 90 minuten. Daarnaast zijn Heist label artiesten Pitto (NL) en Byron the Aquarius (USA) en special guest Eclair Fifi (UK) er in de voorzaal bij. Worldwide FM heeft een gevarieerde line up met WWFM regulars John Gómez (UK), Kamma & Masalo (NL) en Global Roots aka Thris Tian (UK).

Detroit Swindle LIVE met Lorenz Rhode moet je een keer gezien hebben. Nadat ze in de zomer op festivals als Wildeburg (NL), Splash House (USA), By the Creek (NL), en DGTL in Barcelona hebben gestaan, duiken ze nu de clubs in. De live-set in de Claire tijdens ADE is de enige clubshow in Nederland, waarna ze oa Parijs, Barcelona, Bordeaux en Poznan aandoen. Verwacht een lichtinstallatie en heel veel nieuwe nummers van hun tweede album High Life. Eclair Fifi is uitgenodigd als special guest en niet zonder reden: de LuckyMe associate heeft dankzij haar smaak en dj-kunde een overvolle tour agenda én is daarnaast ook nog een regular bij NTS. Ze maakt op zaterdag 20 oktober haar debuut bij Claire, deze dame maakt gegarandeerd veel indruk in de dj booth.

Heist Recordings Byron the Aquarius heeft voor Heist Recordings een remix gemaakt voor Parker Madicine’s release, en heeft daarna gigs gehad op Dekmantel, De School, Lentekabinet en Bird. Detroit Swindle zijn blij hem nu uit te nodigen voor hun jaarlijkse ADE avond met het label Heist Recordings in de Claire. Pitto heeft in juni 2018 zijn nieuwe EP ‘Late Night Studio Moves’ uitgebracht, met een super remix van The Mole. De Utrechtenaar is veel te vinden in het Amsterdamse nachtleven en zal de clubnacht openen.

Worldwide FM WWFM is hét platform voor vooruitstrevende, maar vooral brede muziek en cultuur opgericht door DJ, radiopresentator, labeleigenaar, en algeheel connaisseur Gilles Peterson in 2016. Het zaadje voor deze unieke samenwerking is geplant toen Detroit Swindle in mei dit jaar iedere vrijdag de show ‘Global Roots’ van vaste host Thris Tian overnam. De heren zijn blij nu iets terug te doen en hun zaterdagavond van het Amsterdam Dance Event te delen met de vrienden van Worldwide FM. WWFM neemt selector John Gómez mee, de Brazil-kenner is vaak te gast in de Londense studio. Daarnaast doet Thris Thian een speciale Global Roots set en ook geen onbekende van WWFM is het Amsterdamse duo Kamma & Masalo.

ZAT20OKT ADE in Claire: HEIST RECORDINGS x WORLDWIDE FM Locatie: Claire, Amsterdam (NL)

Tijden: 12PM – 08AM
Line up: Detroit Swindle LIVE met Lorenz Rhode, Eclair Fifi, Byron the Aquarius, John
Gómez, Global Roots, Pitto, Kamma & Masalo
Tickets: 22,50 euro in de vvk | 25,- euro aan de deur
FB event: https://www.facebook.com/events/322753758212046/
Tickets via Claire.nl