Martin Garrix heeft onlangs de komst van zijn boek LIFE = CRAZY op 17 oktober aangekondigd, en om dit te vieren opent hij een pop-up store in X BANK tijdens Amsterdam Dance Event.

Bezoekers kunnen van 18 oktober tot en met 21 oktober in X BANK terecht voor de echte ‘Martin Garrix experience’. Naast de lancering van het boek met expositie en de verkoop van de officiële merchandise is Microsoft ook aanwezig om de bezoekers te trakteren op een unieke ervaring in het verlengde van het boek. Microsoft AI analyseerde duizenden foto’s die de laatste selectie voor het boek niet hebben gehaald en hebben daarmee een caleidoscoop gecreëerd waarin fans omringd zullen worden door foto’s speciaal geselecteerd voor hen.

Martin Garrix: ‘’Ik heb heel veel zin in de lancering van het boek. Ook openen we weer een pop-up store tijdens ADE dit jaar en dat wordt super vet, dus kom zeker langs!

LIFE = CRAZY is een visuele reis door het leven van de wereldberoemde DJ/producer, met meer intieme beelden dan ooit tevoren. Ondanks dat het verhaal achter Garrix al meerdere malen is verteld geeft LIFE = CRAZY een uniek kijkje in zijn leven, van persoonlijke momenten tot de meest fantastische shows, vastgelegd via indrukwekkende foto’s.

Meer info: https://martingarrix.com.