Voor het derde jaar op rij keert STRAF_WERK terug naar het Klokgebouw in Eindhoven en dit keer doen zij dit samen met de Spaanse partij elrow. Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt die op 7 december achter de draaitafels staan.

Ze speelden eerder al een fenomenale closing set op STRAF_WERK Festival 2017; Adriatique. Naast befaamde DJ’s is het Zwitzerse duo ook getalenteerde producers. Hun twee-track single ‘Rey’ was een gigantische hit en ‘markeert het begin van Adriatique’s eigen pad met Afterlife Recordings’, zoals het label vermeldt op de release. In het straatje van getalenteerde DJ’s en producers valt ook Benny Rodrigues. Hij groeide snel uit tot een gevestigde naam in de Nederlandse house en techno scene en kon niet ontbreken op deze avond.
Nadat ze eerder deze zomer al op elrow Ibiza draaide, kan STRAF_WERK de Zweedse Ida Engberg nu ook toevoegen aan het lijstje dat meereist naar Klokgebouw Eindhoven. Ida brak door met haar optredens in the Spy Bar en de bekende hit ‘Disco Volante’. Nummer vier op de lijst is Nick Curly die hard op weg is met zijn label 8bit-Records en heeft onlangs zijn nieuwe ‘Faustina / Freedom EP’ uitgebracht. Enkele jaren geleden bracht hij al de keiharde EP genaamd ‘Helter Skelter’ uit op Truesoul, opgericht door Ida’s echtgenoot Adam Beyer en het kleine broertje van techno label Drumcode.

Reinier Zonneveld stond voor het laatst in 2016 bij STRAF_WERK en heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Zo heeft hij meerdere tracks op Drumcode uitgebracht, een Beatport overall no.1 hit en zijn eigen label Filth on Acid opgericht. Reinier zal een krachtige live set spelen waarin hij zijn tracks ter plekke creëert. Tot slot sluit de Brit Richy Ahmed deze eerste lijst af. Hij is zeker geen onbekende van elrow en met zijn sets die variëren van disco tot electro en techno tot hiphop, belooft dit een mooie avond te worden.
Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

— LINE UP —
In alfabetische volgorde:

Adriatique
Benny Rodrigues
Ida Engberg
Nick Curly
Reinier Zonneveld [live]
Richy Ahmed

— TICKETS —
Tickets zijn verkijgbaar via: https://goo.gl/gsVCFM

— INFO —
Datum: 7 december 2018
Tijd: 22:00 – 07:00
Locatie: Klokgebouw, Eindhoven
Leeftijd: 18+