DJ en producer Joris Voorn organiseert tijdens Amsterdam Dance Event een uniek evenement in Skatepark NOORD waar zijn twee passies muziek en skaten gecombineerd zullen worden. Het evenement is een samenwerking met DJ en Clone Records-baas Serge. Joris en Serge hebben op 17 oktober vrienden en fans van de skate-scene uitgenodigd om bij te dragen aan de muzikale programmering.

Tussen 16:00 en 22:00 zullen naast Joris Voorn en Serge ook Kölsch, Francis Inferno Orchestra en Max Abysmal gratis optreden voor de 700 verwachte gasten. House, techno, disco en funk-muziek passeren de revue vanaf een podium boven de dansvloer en het skatepark waarvan skaters gebruik kunnen maken.

Skatepark NOORD ligt zoals de naam doet vermoeden in Amsterdam Noord en is goed te bereiken met de pont vanaf Centraal Station en het Azartplein en tegenwoordig ook met de nieuwe Noord-Zuid lijn.

Line-up:

Joris Voorn
Kölsch
Francis Inferno Orchestra
Serge
Max Abysmal

Datum woensdag 17 oktober 2018
Locatie Skatepark NOORD
Tijden 16:00 – 22:00
Entree gratis!

Info: https://www.facebook.com/events/272854180008714/