De line-up van de zevende editie van Valhalla Festival is bekend. Anders dan voorgaande edities programmeert de organisatie niet alleen muziekstijlen als house-, techno- en bigroom maar hier is nu ook hip-hop/urban aan toegevoegd. Zo staan grootheden als Oliver Heldens en Colin Benders nu naast onder anderen Lil’ Kleine en Broederliefde.

Voor de organisatie is dit een logische stap. “De urban/hiphop stijlen zijn niet weg te denken in het muzieklandschap en die Nederlandse acts breken record na record in luistercijfers. Valhalla Festival is veelomvattend en tevens één van de grootste indoor festivals in Nederland. Vandaar dat we graag het publiek ook met de juiste sound willen bedienen en hip-hop en urban een grotere rol geven de komende editie. Belangrijk: house en techno blijven alsnog de boventoon voeren in onze programmering, aangezien Valhalla Festival hierom bekend staat en deze muziekliefhebbers belangrijk voor ons zijn.

Op 22 december verrijzen 4 stages in de Rai Amsterdam met verschillende artiesten en live-acts van absolute wereldtop. Oliver Heldens, Colin Benders, De Sluwe Vos & Sandrien, Benny Rodriques & Wouter S en Kris Kross Amsterdam. Zie hier de volledige line-up.

Valhalla Festival staat bekend om zijn kleurrijke en overweldigende decors waar de bezoekers ondergedompeld worden in de welbekende Valhalla circusacts en randprogrammering, verdeeld over meerdere grote zalen.

Ticket verkoop
De ticketverkoop is al van start gegaan, zo waren de Early Birds binnen één dag uitverkocht – de regular tickets zijn nu in de verkoop. Ook verkoopt de organisatie een beperkt aantal groepstickets met korting.

Even krap bij kas? Geen probleem, voor Valhalla Festival hoeft er niet meer in één keer betaald te worden voor de tickets maar kan er gekozen worden voor gespreid betalen als betalingsoptie. Hiermee kan eerst een aanbetaling van 25% worden voldaan en het resterende bedrag verdeeld over de maanden november en december.

Valhalla Festival 2018
RAI Amsterdam
22 december 2018
22:30 – 7:00 uur
Ticket sale: https://www.valhallafestival.nl/tickets