Martin Garrix heeft zojuist de volledige lineup voor zijn label night genaamd “Martin Garrix presents STMPD RCRDS” bekend gemaakt. Naast zijn 18+ en all ages show in de RAI zal de wereldberoemde DJ/producer op woensdag 17 oktober in United Studios optreden naast vele talenten van zijn label STMPD RCRDS en enkele andere artiesten.

De avond zal optredens bevatten van Martin Garrix zelf, STMPD RCRDS talenten zoals Brooks, CMC$, Matisse & Sadko en Todd Helder, maar ook van Jonas Blue die wereldwijd bekend is van hits als ‘Perfect Strangers’, ‘Mama’ en ‘Rise’.

Garrix richtte het label STMPD RCRDS in 2016 op en sindsdien is het snel gegroeid. Met podia over de hele wereld tijdens festivals zoals Balaton Sound en Tomorrowland, is dit het eerste feest wat het label op eigen bodem organiseert.

Martin Garrix presents STMPD RCRDS
17 oktober 2018
22.00 – 05.00
18+
United Studios
Moermanskkade 107. 1013 BC Amsterdam

Line-up (in alfabetische volgorde)

Bart B More
Blinders
Brooks
Cliq
CMC$
DubVision
Dyro
E A U X M A R
Goja
Infuze
Justin Mylo
Julian Jordan
Jonas Blue
Loopers
Magnificence
Matisse & Sadko
Osrin
Raiden
Silque
SLVR
Taska Black
Todd Helder
Tom Martin
TV Noise
Van Duo

https://stmpdrcrds.com.