W Amsterdam is dit jaar een officiële partner locatie van Amsterdam Dance Event. Van woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober regeren de tofste dj’s in W Lounge. Onder andere Roger Sanchez, Detroit Swindle, Danny Krivit en Kenny Dope zullen de lounge op zijn grondvesten doen schudden. Feestgangers kunnen er iedere dag terecht voor de lekkerste beats, met 360 graden uitzicht over de hele stad. Daarnaast lanceert W Amsterdam in restaurant Het Groene Paleis een pop-up Sound Suite: een professionele muziekstudio waar muzikanten en producers muziek kunnen schrijven en opnemen. Ook worden er panel talks, workshops en optredens gegeven door onder andere dj’s Enrico Sanguiliano, Young Marco en Joyce Muniz.

Pop-up Sound Suite
Muziek is een van de passion points van W Hotels. In Seattle, Bali, Hollywood en Barcelona heeft W Hotels zelfs een permanente Sound Suite waar naast hotelgasten ook professionele artiesten, muzikanten en producers terecht kunnen om in stijl te schrijven en te recorden tijdens het reizen. Tijdens ADE volgt W Amsterdam met een pop-up Sound Suite in Het Groene Paleis met een inspirerend programma waarin onder andere dj’s Enrico Sanguiliano, Young en Joyce Muniz komen spreken over hun workflow, nieuwe tracks en hoe je muziek componeert (ook zonder een muziekstudio). Van donderdag tot en met zaterdag van 13.00 – 22.00 is de pop-up Sound Suite geopend. Het programma is te raadplegen op ADE.nl en is gratis toegankelijk voor iedereen met een ADE-bandje.

ADE programma W Lounge
In W Lounge zal het geen minuut stil zijn, want meer dan 25 dj’s zorgen 5 dagen lang voor de lekkerste vibes. Het gehele programma in W Lounge is gratis toegankelijk voor iedereen.

Woensdag 17 oktober
Brobot & Friends
With: Roger Sanchez, Todd Terry, Junior Sanchez

Donderdag 18 oktober
Meanwhile x Labyrinth
With: Marcel Fengler (house set), Detroit Swindle, Michel de Hey, Prunk, Joyhauser

Vrijdag 19 oktober
17.00 – 22.00
True Soul presents RIva Starr ‘Curveballs’ album launch party
With: Riva Starr, Davide Squillance, Upercent, Special Guest

22.00 – 02.00
Good for you records paradise garage inspiration
With: Danny Krivit, Chosen Few, Kenny Summit, Eric Kupper

Zaterdag 20 oktober
Groove Odyssey
With: Crazy P, Eli Escobar, Bobby & Steve, Mike Risk

Zondag 21 oktober
Striclty Rythm
With: Kenny Dope, T Williams, PZNT, DJ Rae, Greco B2B Mad Villains, Mike Risk

Info: www.wamsterdam.nl.